Pak 10% korting bij Zalando met de Fashionfox kortingscode

Bij FashionFox.nl vind je naast de laatste blog artikelen over de laatste mode voor de budget bewuste fashion liefhebbers onder ons ook vele verschillende kortingscodes. Zalando, met het grootste aanbod top merken online, geeft met enige regelmaat kortingen weg.

Zalando is één van de bekendste en grootste online schoenen- en kledingwinkels van Europa. Zalando begon ooit met haar online business in Duitsland en is nu actief in maar liefst 14 landen in Europa. Het assortiment van Zalando bestaat momenteel uit meer dan 3.000 verschillende merken zoals Anna Field, Comma, Denham, DKNY, Mint & Berry, Seven Seconds en Zign.

Bespaar geld op je volgende bestelling en gebruik nu de Zalando Kortingscode voor 10% korting voor een nieuw paar schoenen of de nieuwe collectie van G-Star Raw. Dat tot stand is gekomen in samenwerking met superster Pharrell Williams en biotechbedrijf Bionic Yarn. Ze haalde meer dan tien ton plastic afval uit de oceanen, recyclede dit vervolgens en zo ontstond RAW for the Oceans. Met verzameld afval en organisch garen werden er ruige en coole stijlen geproduceerd, die niet alleen duurzaam, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

zalando-kortingscode-fashionfox-2

Naast diverse kortingen en de vele schoenen kun je ook terecht bij Zalando voor goede tips. Zo raden ze een bezoek aan Antwerpen aan. De stad die vol staat met indrukwekkende gebouwen, genoeg winkels en natuurlijk de huidige tentoonstelling ‘MoMu Now’ in het Modemuseum van Antwerpen. De tentoonstelling gaat over hedendaagse mode, met inbegrip van Raf Simons, Haider Ackermann en A. F.

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *