Your Urban Space in Kanaleneiland

In Kanaleneiland worden komend jaar 252 appartementen opgeleverd die allemaal deel uitmaken van een groot, voormalig sociaal renovatieproject. De initiatiefnemers van dit project zijn bouw- en vastgoedbedrijf Heijmans en Feike Siewertsz van Reesema. Naast de renovatieappartementen vind je er straks ook nieuwbouwappartementen en er zijn ook 10 kluswoningen waar de nieuwe bewoners hun droomhuis kunnen gaan realiseren. De kluswoningen waren erg in trek onder meer door de gunstige prijs. Daarnaast knapt de wijk op deze wijze snel op. Daarom verwacht Heijmans in de toekomst meer van dit soort projecten in de stad te doen. Het eerste kluswoningenproject staat aan de Rooseveltlaan.

Wat verder uniek is aan het project dat ze allemaal een tuin of een balkon hebben. Dus je woont lekker in de stad en je hebt toch alle ruimte om buiten te genieten. Verder delen alle buren met elkaar een binnentuin.

Nieuw wonen op de begane grond
Tijdens de bouw worden alle appartementen voorzien van nieuwe buitenkozijnen inclusief grote glazen puien, de wanden zijn behangklaar gemaakt en de plafonds zijn netjes gespoten. Dus je kunt zo je intrekken, want ook de badkamer en keuken zijn compleet nieuw.

Dankzij de vele ramen krijgen de woningen veel licht en dankzij de indeling heb je genoeg ruimte om heerlijk te kunnen zitten. Hierdoor kun je ook je design meubels in de spotlight zetten door ze net wat meer plaats in te laten nemen zodat ze nog beter uitkomen. Dus als je al klassiekers in huis hebt dan komt dat helemaal goed.

Verder maak je de kamer helemaal af met een stevige staande lamp zodat je eventueel ergens nog een goede lichtbron op kunt richten.

your-urban-space-kanaleneiland-utrecht-4

your-urban-space-kanaleneiland-utrecht-5

your-urban-space-kanaleneiland-utrecht-2

your-urban-space-kanaleneiland-utrecht-3

Tags: , , ,
Vorige artikel Volgende artikel