Julian-Vahle

Wie is Julian Vahle? Alles wat je wilt weten!

Julian Vahle is veel meer dan de zoon van BN’er Linda de Mol. Deze jonge alleskunner is een talentvolle muziekproducer, maar ook zelf artiest. Waar zijn moeder en zijn zus (Noa) kiezen voor de spotlight, blijft Julian Vahle liever op de achtergrond. Net als de vader van Julian Vahle, Sander Vahle.

Wie is toch deze vrolijke blonde gast? Wie is de vader van Julian Vahle en wie is Chelsey Weimar? Ontdek het hier.

Wie is Julian Vahle?

julian-vahle-selfie-vriendin

De 26-jarige Julian Vahle werd op 29 maart 1997 geboren als zoon van Linda de Mol en Sander Vahle. De twee kregen later ook een dochter, Noa. Julian groeide op in het Gooi in een enorme villa in Huizen. Linda de Mol gaf laatst in een interview aan dat ze vroeger altijd in de keuken zaten huiswerk te maken. Toen de kinderen uit huis gingen besloot ze de keuken te verbouwen tot een tv-kamer. Ze wilde hiermee voorkomen dat ze te veel heimwee zou krijgen naar de tijd dat de kinderen nog thuis woonden.

Volgens Linda de Mol is Julian de rustigste van de twee kinderen. Hij kon altijd heel goed leren. Bovendien had hij een bijna fotografisch geheugen en was hij zeer getalenteerd in muziek. Als kind zat hij al uren piano te spelen. Niet zo gek dus dat hij later muziekproducent werd.

Julian Vahle als muziekproducent

julian-vahle-muziek-producer

De leeftijd van Julian Vahle is dan nog maar 26-jaar, toch heeft hij al een interessante carrière opgebouwd. Zo was hij onder andere producent van muziek van Maan, Snelle, Armin van Buuren en Lil Kleine. Julian kan zelf trouwens ook heel goed zingen en heeft wel eens een nummer ingezongen.

Je hebt Julian Vahle misschien wel eens gezien bij The Voice of Holland in 2022. Samen met Typhoon en Maan begeleidde hij kandidaten van het programma. Dit deed hij in The Voice Comeback Stage. Hier gaf hij kandidaten die afgevallen waren een nieuwe kans. Het gaf kandidaten de kans om toch weer terug te komen in het programma.

Vriendin Julian Vahle

chelsey-weimar-vriendin-julian-vahle

Julian Vahle heeft sinds een tijdje een relatie met model Chelsey Weimar. Het topmodel had ooit een verhouding met de 22 jaar oudere Leonardo DiCaprio. Toen de twee uit elkaar ging, vertrok Chelsey Weimar weer naar Nederland. Toen ontmoette ze Julian Vahle. De vriendin van Julian Vahle en hij zijn ondertussen al meer dan vier jaar bij elkaar.

De vriendin van Julian Vahle heeft in het verleden zelf ook regelmatig in de spotlight gestaan. In 2012 deed ze mee aan het programma The Face. In dit modellenprogramma won ze de hoofdprijs, een modellencontract.

Het gezin van Julian Vahle

Julian-Vahle-Familie
Bron: Instagram –
noavahle

Het gezin van Julian Vahle bestond oorspronkelijk uit moeder Linda de Mol, vader Sander Wahle en zus Noa Wahle. In 2007 gingen Linda en Sander uit elkaar. Een paar maanden later kreeg ze een relatie met Jeroen Rietberger.

De moeder van Julian Vahle – Linda de Mol

moeder-julian-vahle-is-linda-de-mol

We kennen Linda de Mol natuurlijk allemaal van tv. De tv-ster werd geboren in Hilversum en stond al als jong meisje op de bühne. Toen ze twaalf was presenteerde ze het programma Wat je zegt ben je zelf. Ze studeerde daarna drie jaar rechten in Amsterdam, maar maakte de studie nooit af. In plaats daarvan werd ze aangenomen als presentatrice van The DJ Kat Show. Nu vele jaren later maakt ze nog steeds tv-programma’s zoals Ik Hou van Holland, Gooise Vrouwen en Miljoenenjacht. Bovendien was ze regelmatig in films te zien zoals:

  • Alles op tafel (2021)
  • April, May en June (2019)
  • Gooische Vrouwen (2011 & 2014)
  • Terug naar de kust (2009)
  • Ellis in Glamourland (2004)

Linda de Mols liefdesleven

Voordat Linda de Mol een relatie kreeg met Sander Vahle was ze getrouwd. Dit huwelijk hield vier jaar stand, maar ze kregen geen kinderen. Van 1995 tot 2007 was ze samen met Sander Vahle waarmee ze zoon Julian en dochter Noa kreeg. Nadat Sander Vahle en Linda de Mol uit elkaar gingen kreeg ze een relatie met Jeroen Rietberger. Deze toetsenist en componist werd in 2022 beschuldigd van seksueel wangedrag bij The Voice of Holland. Linde de Mol en Jeroen Rietberger gingen toen uit elkaar.

De vader van Julian Vahle – Sander Vahle

vader-julian-vahle-sander-vahle

Linda de Mol was meer dan 12 jaar samen met Sander Vahle. De vader van Julian Vahle heeft niet zo’n bekend gezicht als Linda de Mol, maar als tv-producent heeft hij al heel wat talentvolle programma’s gemaakt. Zo produceerde hij van 2008 tot 2012 het spelprogramma De Gemene Deler van de Bankgiro Loterij. In dit tv-programma met Beau van Erven Dorens konden kandidaten geld winnen door meerkeuzevragen te beantwoorden.

Scheiding Linda de Mol en Sander Vahle

In 2007 besloot het paar te scheiden nadat bekend werd dat Sander Vahle vreemd ging. Hij was gevallen voor Heleen Hofstee, een dame die hij bij de hockey had ontmoet. De twee zijn nu, vele jaren later, nog steeds gelukkig samen. Sander Vahle produceert overigens nog veel van de programma’s van Linda de Mol. Volgens Linda heeft het geen zin om rancuneus te zijn. Ze is zeer tevreden over hun relatie sinds ze niet meer samen zijn.

Het zusje van Julian Vahle – Noa Vahle

Noa-Vahle
Bron: Instagram – noavahle

Op 30 december 1999 kreeg Julian er een zusje bij. De nu 24-jarige Noa Vahle houdt net als haar moeder wel van de spotlight. Ze is zowel sportpresentatrice als verslaggeefster. Volgens Linda de Mol is Noa een echte spring-in-’t-veld. Ze is heel sociaal, gedreven en sportief. Ze is dol op hockey net als haar vader Sander Vahle.

Tussenjaar

Noa Vahle haalde een paar jaar geleden haar vwo-diploma in Bussum. Aan het St. Vituscollege om precies te zijn. Ze besloot dat ze de wereld wilde zien en ging op reis. Ze bezocht onder andere New York en Berlijn. Maar nu is ze terug in Nederland en wil ze werken aan haar tv-carrière.

Johnny de Mol is haar grote voorbeeld

Noa zegt hierover dat haar neef Johnny de Mol haar grote voorbeeld is. Samen met hem zet ze zich in om het vluchtelingenprobleem op Lesbos aan te pakken. Net als Johnny de Mol zal Noa Wahle eerst achter de schermen aan de slag gaan. Ze krijgt een junior-functie bij het nieuwe platform van Sinan Can een gerenommeerde documentairemaker.

Woning in de Jordaan als cadeautje

Noa’s ouders hebben voor haar een dubbele benedenwoning aangeschaft in de Jordaan. Dit riante optrekje met een oppervlakte van maar liefst 143 vierkante meter had een prijskaartje van 875.000 euro. De woning staat slechts voor een deel op Noa’s naam, maar dat kan de pret niet drukken. Dat de woning in de stad van haar favoriete voetbalclub Ajax staat is een extra plus. Het is niet vreemd als je tijdens een wedstrijd het commentaar van Noa door de Jordaan hoort galmen.

Perikelen rondom het gezin van Julian Vahle

Het is je vast niet ontgaan dat Julian Vahle uit een beroemde familie komt. Niet alleen zijn moeder is een bekende Nederlander, zijn oom John de Mol is een van de bekendste namen in de omroepwereld. Dat zorgde in 2013 voor een onaangename periode. John de Mol ontving in die periode meerdere dreigbrieven.

Dit zorgde ervoor dat ook het gezin van Julian Vahle bewaakt moest worden. Vanwege de beroemdheid van het gezin waren de kinderen Julian en Noa al redelijk gewend geraakt aan privébewaking. Maar in 2014 ging het nog een stapje verder. Ze konden de deur niet meer uit zonder bewaking en moesten de afpersingszaak geheim houden voor hun vrienden.

Het huis van Julian Vahle

huis-julian-vahle

Julian Vahle woont al een tijdje in een prachtig appartement in het hartje van Amsterdam. De woning van 148 vierkante meter heeft maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. Naast een zeer riante woning met drie verdiepingen heeft Julian ook een achtertuin op het noorden. De tuin is 33 vierkante meter groot. Het stulpje is voor een groot deel door Linda de Mol betaald. Julian zelf is voor 33,33% eigenaar van de woning van 950.000 euro.

Veelgestelde vragen over Julian Vahle

julian-vahle-vriendin

Dit zijn de antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen over Julian Vahle.

Wie is de vader van Julian Vahle?

De vader van Julian Vahle is de tv-producent Sander Vahle. Hij heeft van 1995 tot 2007 een relatie gehad met Linda de Mol. Uit deze relatie werden twee kinderen geboren, Julian Vahle en Noa Vahle. Sander Vahle en Linda de Mol werken nog steeds regelmatig samen.

Wie is de vriendin van Julian Vahle

Chelsey Weimar is de vriendin van Julian Vahle. Ze hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet en hebben ondertussen al vier jaar een relatie. Voordat Chelsey Weimar een relatie kreeg met Julian Vahle werd ze regelmatig gespot met Leonardo DiCaprio.

Wat is de leeftijd van Julian Vahle

Julian Vahles leeftijd is 26. Hij werd geboren op 29 maart 1997 als zoon van Linda de Mol en Sander Vahle.

Vorige artikel Volgende artikel