Whoppah: online marktplaats voor kunst en design meubels

In mei 2019 las ik over de lancering van Whoppah. Toen heb ik de app gedownload en het werkt fijn. Al snel spot ik bekende design meubels en er is dan ook genoeg kunst te ontdekken. Je zou de app bijna omschrijven als een hedendaagse frisse variant van Marktplaats. Alleen dan gericht op leuke items voor in huis. Alles is verder goed gecureerd zodat je een bepaalde kwaliteit kunt verwachten en de conditie staat ook altijd netjes vermeld. Het leuke is verder dat je kunt gaan bieden vanaf 60% van de vraagprijs. Dus zo kun je misschien nog een goede deal krijgen voor een nieuwe eyecather.

Naast de spullen van particulieren vind je er ook antiekwinkels en internationale kunst- en meubel handelaren. Zo kunnen woonwinkels er hun online verkochte retouren en showroommodellen verkopen.

De Whoppah Shop

Het grappige is verder dat alles mij sterk doet denken aan Stylemarks een vintage design en fashion marktplaats in Berlijn waar ik vele jaren terug bij betrokken was. Wat nu alweer ter ziele is gegaan omdat het lastig is en blijft om een goede marktplaats te bouwen. Zo zag ik bij Whoppah dat er genoeg aanbod is, alleen bij alle verkopers als ik klikte op verkopen dan was het keer op keer leeg. Ontdek meer design op EYEspired of neem een kijkje in de webshop.

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel