Westwing - home and living

Westwing – Alles voor je huis

Westwing is een bedrijf dat helpt met herinrichten van jouw woning, op een nieuwe wijze. Naast een webshop is het ook de bedoeling dat je hier nieuwe inspiratie kunt opdoen voor jouw interieur. Het bestellen en gebruik maken van het platform wordt beperkt doordat het op een members-only wijze te werk gaat. Het platform biedt alles van high-end designer keukens, tot kleine onbekende merken aan die speciale artikelen aanbieden voor een beperkte prijs. Zo kunnen members altijd wat vinden wat bij ze past, en ook voor verschillende budgetten.

Door een membership word je dagelijks van de nieuwste trends op de hoogte gebracht. Zo zijn er altijd maar een beperkt aantal producten voor een beperkte prijs beschikbaar. Gedurende aanbiedingen kan dit tot wel 70% schelen op de adviesprijs. WestWing werkt samen met grote merken als Rituals, Fest en Villeroy&Boch en weet zo de kwaliteit van producten te garanderen. Het bedrijf is actief in zowel Nederland als België en nog 9 Europese landen. Het aanmaken van een account om zo member te worden is heel eenvoudig op de website te doen.

Doel
Het doel van WestWing is het aanbieden van interieurartikelen van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Dit doen ze door het aanbieden van sales met beperkt aanbod, en het klantenbestand te beperken door de membership. Als member krijg je een nieuwsbrief in de mail met alle aanbiedingen die gelden, en weet jij dus precies wanneer welke artikelen in de aanbieding gaan. Zo kun je als consument heel gericht gebruik maken van aanbiedingen waar jij naar op zoek bent.

De artikelen die aangeboden worden zijn van een heel ruim aanbod, en spreekt daarmee iedereen aan. Door de tips en adviezen die onze interieuradviseurs geven, kun jij je interieur naar een hoger niveau tillen. En dat allemaal zonder te veel moeite. De centrale gedachte achter het bedrijf zie je in alle aspecten en aanbiedingen goed terug. De styling moet makkelijk en eenvoudig zijn voor hen die het doen, maar bovendien ook bieden wat diegene wenst. Dit alles voor een betaalbare prijs doen, kan nergens beter dan bij WestWing.

Magazine
Naast het aanbieden van interieurs in de sale, geeft WestWing ook graag nieuwe inspiratie. Zo heeft WestWing naast de genoemde e-mail ook een magazine waarin de nieuwste trends worden besproken. Ook kunnen online tips en tricks gevonden worden om een nieuwe stijl of smaak toe te voegen aan jouw interieur. Het helpen van klanten stopt dus niet alleen bij de levering van nieuwe artikelen in de aanbieding, maar start al bij het helpen opdoen van inspiratie.

Het idee achter het bedrijf is om de styling van een huis gemakkelijk, toegankelijk maar voornamelijk leuk te maken. Door extra features als het magazine, en de dagelijkse e-mails waardoor klanten inspiratie kunnen opdoen weet het bedrijf zich ook goed te onderscheiden van anderen. Bovendien is het zo dat de membership-only binnen de interieurmarkt een nieuwe ontwikkeling is. Deze nieuwe ontwikkeling moet je je als potentieel klant niet voorbij laten gaan. Wie weet zit er wel precies die bank die jij zoekt tussen, maar dan 70% goedkoper dan de adviesprijs!

westwing-home-living-4
westwing-home-living-5
westwing-home-living-6
westwing-home-living-7
westwing-home-living-8
Westwing - home and living

Tags: , , , , , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *