Werk aan de muur van Donker Utrecht

Werk aan de Muur

In de collectie van Werk aan de Muur vind je uniek werk van meer dan 2.000 aangesloten beeldmakers. En dat reikt van fotografie, schilderijen tot aan digital art. Je kunt zelf het beeld kiezen en op verschillende materialen en formaten laten printen. Ik ben zelf in ieder geval fan van de foto’s van Donker Utrecht (met de Domtoren hierboven), Jip van Bodegom (Broken but Beautiful hieronder) en de print daaronder is van Maarten Stienstra.

Als je een beetje als mij bent hou je ook niet van een kale muur. Je gaat er dan van uit dat je muur een essentieel onderdeel is van de woning en dan helpt het om de sfeer in elke willekeurige ruimte te bepalen. Daarom kies je net als ik de items waarmee je karakter geeft aan je muren ook zorgvuldig uit, waarbij je er voor zorgt dat ze passen bij je favoriete woonstijl.

Enkele maanden terug ontdekte ik de online studio van Werk aan de muur tijdens mijn zoektocht naar leuke muurdecoratie ideeën.

Werk aan de muur is een webshop die creatievelingen en kunstliefhebbers aan elkaar verbindt. Kunstenaars kunnen in een eigen sub-webwinkeltje hun werken ter verkoop aanbieden waarna de bestellingen door de professionals van de webshop worden afgehandeld. Het werk, formaat en materiaal waarop ze het afdrukken bepaal je zelf als klant. Hierdoor heeft de maker van het werk alle ruimte om zich op het creatief bezig zijn te richten terwijl jij als koper de garantie hebt dat je aankoop van een hoge kwaliteit is.

Werk aan de muur is enerzijds bestemd voor alle kunstzinnige mensen die hun creaties als muur decoratie wensen te verkopen. Anderzijds is deze webwinkel bestemd voor een ieder die op zoek is naar kunst voor aan de muur dat past bij de persoon en waarvan de prijs geen gat slaat in je portemonnee.

Werk aan de Muur
Werk aan de Muur

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *