x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

3 tips voor een inspirerend weekend

Met het weekend voor de deur, geef ik je alvast 3 tips voor een inspirerende vrijdag, zaterdag en zondag. Hierboven zie je alvast een voorproefje van RotterdamseKost.

weekend-tips-october-bring-your-own-beamer
Bring your own Beamer in Amsterdam
Vanavond om 19:00 tot middernacht beamen meer dan 75 creatieveling hun kunst op verschillende locaties in de Nes. Dus neem een kijkje bij het TOBACCO Theater, NRC Media, Grrr, Deskowitz Dam, hotel V nesplein, Theater De Engelenbak & Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond! Of neem zelf jouw beamer mee en toon je eigen werk.

RotterdamseKost
Tot en met Zondag kan je op het festivalterrein aan het Museumpark genieten van écht Rotterdams vertier. Eet een  karakteristieke gehaktbal van de Ballentent of heb je liever de gastronomische perfectie van Parkheuvel. Om later aan te schuiven om de Rotterdamse gedichten van Jules Deelder te horen of heb je liever een concert van The Kik?

weekend-tips-october-art-the-hague

Art The Hague
Tot en met zondag 6 oktober wordt in de Fokker Terminal in Den Haag de nieuwe kunstbeurs Art The Hague georganiseerd. De beurs heeft een scherpe focus op hedendaagse kunst, en is een platform voor zo’n veertig opkomende en gerenommeerde galeries uit Den Haag en heel Nederland.

[ninja-popup ID=9145]Schrijf je in voor de gratis inspirerende wekelijkse nieuwsbrief[/ninja-popup]. Zodat je niets hoeft te missen!

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available