x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Wat te doen in Amsterdam?

Wat te doen in Amsterdam - Rijksmuseum

In onze hoofdstad valt altijd wat te blijven. Daarom blijft Amsterdam een populaire bestemming als we een dagje erop uit trekken. Lees hieronder 3 tips was je kunt doen of ontdek meteen de 10 leukste dingen van Amsterdam. Struin rond in de karakteristieke wijken als de Jordaan, de Pijp en Amsterdam-Zuid. Of slenter over de grachten en pak in de zomer een heerlijk terrasje. Bezoek een musea, eindig in de club of doe een rondvaart, het kan allemaal.

Rijksmuseum Amsterdam
Breng een bezoek aan het prachtige gebouw van Cuypers, dat met bijna 1 miljoen voorwerpen het grootste museum voor kunst en geschiedenis is van Nederland. Het bekendste collectie-onderdeel is de Nederlandse schilderkunst uit de 17de eeuw, met 20 Rembrandts en veel andere topstukken zoals Johannes Vermeer, Frans Hals en Jan Steen.

Het Rijksmuseum is 365 dagen per jaar geopend voor publiek en biedt gratis toegang voor iedereen tot en met 18 jaar.
Wat te doen in Amsterdam - Vondelpark

Het Vondelpark
Zodra het zonnetje schijnt is er niets fijner dan vertoeven met een ijsje in het park. Het Vondelpark is dan ook het park waar alle Amsterdammers ontsnappen aan het stadsgeraas en alle andere opwinding van het dagelijkse leven. Loop een blokje om en haal een frisse neus in het park. Door het jaar heen zie je genoeg mensen hardlopen door het park en in de zomer is het hier tijd voor een grote gezellig picknick. Tijdens de zomermaanden kun je in het weekend genieten van gratis optredens van bekende cabaretiers en artiesten.

Wat te doen in Amsterdam - TonTon Club

De TonTon club
In het hart van de Wallen, achter de Oude Kerk, zit de TonTon club. De speelhal beslaat maar liefst 250 vierkante meter, genoeg ruimte om te genieten van de meest uiteenlopende arcade games, een bietje en een hotdog. Breng een bezoekje aan de arcade hal en speel Mortal Kombat, air-hockey of schuif met munten.

Ontdek het beste van Amsterdam!

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available