x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Waist trainer korsetten

De waist trainer wint aan populariteit, mede doordat er genoeg beroemdheden zijn die met succes een korset hebben gebruikt. Terwijl het eigenlijk een heel oud concept is, denk maar eens terug aan de Gouden Eeuw. Eeuwenlang lopen vrouwen dan al rond met een slank middel dankzij strakke kanten korsetten. Tot aan de Tweede Wereld Oorlog was het dragen van een korset dan ook de gewoonste zaak van de wereld. Vandaag de dag trainen vrouwen hun taille met een waist trainer corset en bereiken daarmee de meest dramatische resultaten. Dat beroemdheden die al succes hebben geboekt met het kledingstuk en daar ook open voor uitkomen zijn Kim Kardasian, Jlo en Beyonce!

Je kunt kiezen uit verschillende traditionele korsetten, taille trainers en compressie kledingstukken. Terwijl je het kledingstuk gebruikt kun je werken aan het verminderen van de omvang van je taille. Je kunt ook een waist trainer kopen die geschikt is voor workouts, deze kunnen beter dan anderen tegen beweging en de intensiteit die er ontstaat. Verder vind je de korsetten in verschillende lengtes, kleur en natuurlijk met uiteenlopende veters om de waist trainer mee aan te trekken.

Denk er wel aan dat als je echt resultaat wilt boeken je wel de nodige discipline nodig hebt en de trainer aanhoudend moet gebruiken. Dit is dan ook de enige manier om er zeker van te zijn dat je de komende maanden de centimeters van je taille afkrijgt. Probeer het dragen te combineren met een goed dieet en sport zodat je snel kunt werken aan permanente vermindering van je taille omvang.

Nog iets heel anders, een grappig feitje over korsetten, deze werden gedurende de 19de eeuw gedragen door modebewuste mannen, door de dandy’s van die tijd.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available