vrouw-geintersseerd-maken-door-haar-te-negeren

Een Vrouw Geïnteresseerd Maken door haar te Negeren

Studies zeggen dat genegeerd worden door iemand kan leiden tot een dip in je zelfvertrouwen. Toch heb je je vrienden waarschijnlijk horen vertellen dat hoe minder aandacht je haar geeft, hoe meer ze jou zal willen. Is dat weer zo’n klassieke oversimplificatie van de bierdrinkende mannen of zit er iets in hun dronken wijsheid? Heb je je door dit alles afgevraagd hoe je een vrouw achter je aan kunt krijgen door haar te negeren?

Om te beginnen kunnen we je vertellen dat het iets genuanceerder ligt dan “Stop gewoon met haar te beantwoorden, man”. Een vrouw negeren om haar jou leuker te laten vinden is een tweesnijdend zwaard waar je voorzichtig mee om moet gaan.

Maak je geen zorgen, het is niet zo moeilijk als een openhartoperatie. Met een paar eenvoudige dingen die je nu al kunt doen, krijg je misschien wat je wilt. Laten we eens kijken wat je moet doen.

Wat je niet moet doen als je een vrouw negeert

koppel-lachen-flirten-man-vrouw

Voordat je ook maar iets gaat doen, voordat je nog een woord leest over hoe je een vrouw geïnteresseerd krijgt, moet je begrijpen dat je haar niet echt kunt achtervolgen onder het mom van negeren om ervoor te zorgen dat ze je wil. In feite betekent “negeren” hier het beperken van gesprekken om intriges over jou op te bouwen.

Als je deze persoon gaat ghosten, kan dat bruggen tussen jullie verbranden en blijvend emotioneel leed veroorzaken bij degene die genegeerd wordt. Om te beginnen blijkt uit onderzoek dat mensen zichzelf vaak niet belangrijk genoeg vinden om aandacht te krijgen als ze genegeerd worden. Wat weer kan leiden tot grote zelfvertrouwenproblemen. Om er zeker van te zijn dat je de persoon uiteindelijk niet schaadt, is dit wat je NIET MOET doen:

  • Ga haar niet ghosten. Je moet haar laten weten dat je enigszins geïnteresseerd bent.
  • Wees niet onbeleefd tegen haar.
  • Wees niet manipulatief en speel geen spelletjes.
  • Geef haar geen slecht gevoel over zichzelf.
  • Ga niet openlijk met andere mensen naar bed of krijg geen relaties met anderen.

Je snapt de essentie nu wel, toch? Een vrouw geinteresseerd maken door haar te negeren betekent niet dat je een vrijbrief krijgt om met haar gevoelens te spelen. Het idee is om het te laten lijken alsof je misschien iets bent wat ze niet kan krijgen, terwijl je toch niet helemaal verdwijnt.

Hoe maak je een vrouw geïnteresseerd door haar te negeren?

Hoewel deze psychologische trucs gebaseerd zijn op de filosofie van willen wat je niet kunt hebben, moet je ervoor zorgen dat de persoon weet dat jou “hebben” in de eerste plaats mogelijk is, maar weet dat het niet gemakkelijk zal zijn.

Daarvoor moet je tactvol zijn in hoe je tegen deze persoon praat of welke indruk je wekt. Je kunt niet om 2 uur ’s nachts nadat je dronken bent “hee lekkerding” antwoorden op hun verhalen en je kunt ze niet eeuwig laten staan. Laten we eens kijken naar alles wat je moet weten om te begrijpen hoe je een geintersseerd maakt door haar te negeren:

1. De friendzone is je vriend

man-vrouw-koppel-vrienden-vakantie

Ja, dat is die godvergeten plek waar alle hoop en dromen sterven. “Je bent zo’n goede vriend!” of “Je bent net als een broer voor mij” is genoeg om de klus te klaren. Het doel van deze zet is om omgekeerde psychologie te gebruiken om haar achter je aan te krijgen.

Vrouwen worden niet vaak in de friendzone gezet door mannen in wie ze geïnteresseerd zijn, en als je haar eenmaal in de friendzone zet, zal ze zich afvragen wat ze ooit heeft gedaan om verbannen te worden voor de mogelijkheid tot meer. Wat haar weer zal doen nadenken over hoe ze uit die friendzone kan komen. Wie had gedacht dat je haar kan friendzonen om haar geïnteresserd in jou te maken? Wat een gekke wereld.

2. Wees niet altijd beschikbaar

Zoals we al zeiden, kun je deze persoon niet met dubbele berichtjes bestoken, binnen een milliseconde antwoorden als ze je een bericht sturen en je plannen afzeggen in de hoop dat deze persoon je belt.

De eerste stap is het vinden van de balans en het beperken van je contact met de persoon tot het punt waarop ze nog steeds in je geïnteresseerd zijn en je niet helemaal opgeven. Dat doe je door extreem druk te zijn (of te lijken) en het aantal keren dat je met haar praat te verminderen. Als je eenmaal weet hoe vaak je haar moet appen om haar geïnteresseerd te houden, kun je verder met de rest van de stappen.

3. Zorg ervoor dat je een goede indruk maakt

Natuurlijk, je beperkt het contact met haar, maar waarom zou ze ooit willen proberen een gesprek met je aan te knopen als ze niet eens in je geïnteresseerd is? De eerste paar keer dat jullie elkaar ontmoeten, moet je op je best zijn. Bij deze moet je op je A-game zijn. Haal je duurste eau de cologne tevoorschijn en trim die nekbaard.

Als je nog niet de kans hebt gehad om indruk op haar te maken, probeer dan rond te hangen met een groep vrienden maar geef haar al je aandacht. Wees beleefd, wees vriendelijk, laat haar weten dat je haar niet wilt kwetsen, ruik goed, kleed je goed, wees grappig en je bent er klaar voor.

En als die dag voorbij is, ben je ineens “super druk” met werk en niet in staat om haar veel te appen. Dat, heren, is hoe je een vrouw geïnteresseerd maakt door haar te negeren.

4. Toon milde interesse in haar vriendinnen

man-vrouw-koppel-vrienden-gesprek-water-boot-vakantie

Oké, deze is gewaagd. Het kan alle kanten opgaan, dus wees voorzichtig met hoe je dit aanpakt. Als je haar al hebt gefriendzoned om haar achter je aan te krijgen, kan interesse tonen in haar vriendinnen haar over de rand duwen. Dat is precies wat ervoor zorgt dat een vrouw je gaat achtervolgen.

Jaloezie een teken zijn van diepe verliefdheid op iemand. Als je dus afgaat op hoe jaloers ze word als je het over haar vriendinnen hebt, kun je ook inschatten hoe verliefd ze op je zijn.

“Hé, wat doet je vriendin Lucy tegenwoordig?” is alles wat je zegt. Het is ook belangrijk om geen dingen met Lucy op te volgen, dat is gewoon het slechtste wat je kunt doen. Het idee is om de friend zone te verstevigen terwijl je ook niet schaamteloos de gevoelens van deze persoon kwetst.

5. Begrijp dat er een tijdslimiet zit aan haar negeren

Het maakt niet uit of je al je gesprekken met haar laat tellen, of dat je de perfecte sweet spot hebt gevonden tussen haar negeren en met haar praten, als je dit lang genoeg door laat gaan, zal ze haar interesse verliezen.

Een vrouw geïnteresseerd maken door haar te negeren kan geen langetermijnplan zijn. Vroeg of laat zal de omgekeerde psychologie om haar achter je aan te krijgen in je gezicht ontploffen, dus zorg ervoor dat je op een gegeven moment de aanpak verandert voordat het te laat is. Denk je dat iemand tijd heeft om geobsedeerd te zijn door iemand die hem drie maanden lang negeert? De datingapps op hun telefoons denken daar anders over.

6. Laat je gesprekken tellen

Je praat al niet veel met deze persoon. Je moet ervoor zorgen dat de gesprekken die je met hem of haar hebt goede gesprekken zijn. Helaas betekent dat dat je niet kunt vertrouwen op het sturen van filmpjes en memes in de hoop dat dat genoeg is.

Je moet interessante, boeiende gesprekken voeren. De paar gesprekken die je in een week hebt, moeten gevuld zijn met speelse grapjes en een beetje flirten via berichtjes. Waarom zou ze anders geïnteresseerd zijn in een saaie jongen die haar de hele tijd negeert?

We snappen het wel, een vrouw appen om haar achter je aan te krijgen maakt je misschien benauwd, maar de meest natuurlijke gesprekken vinden plaats als je jezelf bent en je een band met de persoon hebt, toch? Maak je dus niet te veel zorgen en houd je gesprekken met haar zo natuurlijk mogelijk.

7. Als ze haar eigen spelletjes speelt, gedraag je dan onaangedaan

Reaction Flirt GIF by MOODMAN

Terwijl jij probeert uit te vinden hoe je een vrouw achter je aan kunt krijgen door haar te negeren, speelt ze misschien haar eigen spelletjes. Misschien uploadt ze verhalen met andere mannen en vertelt ze je zelfs hoeveel plezier ze heeft met die man die blijkbaar “de aardigste persoon op aarde” is.

Onaangedaan, ongeïnteresseerd, onverschillig, cool & verzameld is hoe je moet zijn als ze je met deze informatie om de oren slaat. “Leuk!” is alles wat ze van je krijgt. Hoewel het altijd beter is om geen spelletjes met elkaar te spelen als jullie allebei geïnteresseerd zijn, moet je, als je je al op zo’n plek bevindt, je kalmte bewaren.

8. Wees mysterieus

Door een vrouw te negeren zodat ze je leuker vindt, krijg je een gevoel van mysterie om je heen. Nee, we bedoelen niet de gemaskerde burgerwacht soort van mysterieus, we bedoelen de “ik vraag me af wat hij allemaal in zijn leven heeft” soort van intrige.

Laat haar weten wat je leuk vindt en wat niet, wat voor bijbaantjes je allemaal hebt en hoe druk je het hebt met je werk, maar wees niet te specifiek. Dat zou haar geïnteresseerd genoeg moeten houden om af en toe naar je te vragen. Zodra ze vaker naar je begint te vragen, kun je dat zien als een teken dat ze je leuk vindt.

9. Geef jezelf een complete make-over

Natuurlijk, een vrouw geïnteresseerd maken door haar te negeren hangt grotendeels af van hoe en hoeveel je met haar praat. Je moet jezelf echter ook positioneren als begeerlijk.

Je bent niet langer de korte broeken en oude T-shirts dragende man, je moet die mooie overhemden en kaki broeken kopen, en wellicht een paar Chelsea laarzen aanschaffen (ja, we gaan er helemaal voor), en de interessante dingen die je doet uploaden op je sociale media.

Volgens een onderzoek werden mannen die zich voordeden als iemand die geniet van een hoge levensstandaard door vrouwen als aantrekkelijker gezien. Een ander onderzoek beweert dat mannen die een geparfumeerde deodorant droegen zich zelfverzekerder gedroegen, wat hun aantrekkelijkheid weer verhoogde. Als je eenmaal weet wat een vrouw aantrekkelijk vindt aan een man, ben je al een heel eind op weg.

10. Laat haar weten dat je geïnteresseerd bent

koppel-man-vrouw-water-natuur-vakantie

Je kunt alle wetenschappelijke geheimen volgen die ervoor zorgen dat een vrouw geïnteresseerd word, maar als je haar niet laat weten dat je in haar geïnteresseerd bent, dan loopt het dood. Laat haar een paar keer merken dat je naar haar staart (een paar keer maar, doe niet zo griezelig) en zorg ervoor dat je een klein beetje met haar flirt.

Belangrijke tips

  • Als je een vrouw negeert om ervoor te zorgen dat ze je leuker vindt, overdrijf het dan niet en wees niet onbeleefd tegen haar.
  • Presenteer jezelf als iemand die begeerlijk is, maar beperk je contact met haar
  • Laat de paar gesprekken die je met haar hebt tellen, je moet je A-game brengen
  • Flirt een beetje om haar te laten weten dat je geïnteresseerd bent, maar je moet niet altijd voor haar beschikbaar zijn

Zolang jullie allebei geïnteresseerd zijn in elkaar en je niet onbeleefd tegen haar bent terwijl je haar negeert, kan het goed komen. Laat haar weten dat je beschikbaar en geïnteresseerd bent, anders gaat ze uiteindelijk verder met iemand anders. Als je favoriete restaurant gesloten is, zou je dan blijven zitten en wachten tot het open gaat, of ergens anders gaan eten?

Vorige artikel Volgende artikel