Speur naar de mooiste spullen op het grootste vintage evenement van Europa

Op 11 en 12 november kun je weer speuren in de Jaarbeurs naar de mooiste spullen tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht. Twee dagen lang is dit de plek waar verzamelaars en liefhebbers van vintage design, curiosa, antiek en tweedehands spullen hun hart kunnen ophalen. Dus snuffel naar dat ene unieke object waar je al lang op zoek naar bent of struin rond en laat je verrassen door unieke items waar je jouw interieur mee op kunt fleuren.

Expositie De Cirkel van Kleding
De Cirkel van Kleding symboliseert het levensproces van kleding vanaf geboorte tot aan de dood. 120 ontwerpers, kunstenaars én particulieren gaan aan de slag om ruim 1.000 witte, roze en rode kledingstukken te upcyclen. Tweedehands kledingstukken en allerlei door kunstenaar Pet van de Luijtgaarden verzamelde voorwerpen worden hiermee één grote installatie. Het project stelt op een speelse en toegankelijke manier het eigentijdse verschijnsel van overconsumptie aan de orde.

Geniet van de honderdduizenden voorwerpen die verdeeld zijn over vijf hallen. Gelukkig zijn ze overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte gedeeltes met onder andere speelgoed, glas, aardewerk, archeologie, fifties spullen en design woon – en interieurartikelen.

vintage-evenement-europa-2
vintage-evenement-europa-3
vintage-evenement-europa-4

Vorige artikel Volgende artikel