Verno: lijsten en spiegels

Verno is een bedrijf dat online klassieke lijsten voor spiegels of kunst aanbiedt. Afgelopen 30 jaar heeft het laten zien dat de kwaliteit goed is, en dat voor een betaalbare prijs. Bovendien bieden zij klassieke lijsten aan, die met de nieuwe online technologie niet afdoen aan de huidige standaard. Naast lijsten biedt Verno ook spiegels aan en andere muurdecoratie.

Inmiddels is het aanbod enorm uitgebreid, en kan iedereen er wel zijn stijl, formaat of prijs vinden. Ook voor afwijkende formaten of speciale verzoeken kun je bij Verno terecht. Naast het leveren van lijsten of spiegels biedt Verno ook een inlijstservice aan. Zo kun jij jouw geliefde foto, afdruk of tekening door hen professioneel laten inlijsten zodat hij mooi blijft voor de toekomst! De inlijst service is gratis met bezorging, gratis retour en met thuiswinkel waarborg.

Website
De website van Verno is heel eenvoudig en overzichtelijk. Zo kunnen klanten gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Zoals gezegd is het aanbod enorm, en daardoor kan ook iedere portemonnee hier iets vinden wat bij hen past. De bestellingen zijn bij Verno bovendien altijd gratis bezorgd, met uitzondering op een lijst sample. Het is namelijk ook mogelijk om een sample bij hen te bestellen, hiervoor wordt eenmalig €5 gerekend. Levering is in maximaal 10 dagen, afhankelijk van het bestelde artikel en de bijbehorende service.

Bij de inlijstservice komen zij persoonlijk jouw kunstwerk ophalen, en brengen deze dan weer persoonlijk terug. Vanzelfsprekend ben je in de tussentijd verzekerd tegen eventuele schade, maar door de persoonlijke aanpak hebben ze schades tot het minimale weten te houden. Je kunt er dan ook van uitgaan dat ze met uiterste zorgvuldigheid omgaan met wat zij komen ophalen en afleveren. Of dit nou een kindertekening, bijzondere foto of schilderij is maakt daarbij niet uit.

Wie is Verno?
Verno biedt dus al ruim 30 jaar zijn diensten aan, eerst fysiek en inmiddels dus ook online. Bij Verno is het aanbod enorm, en kan dus iedereen zijn wens vervullen met betrekking tot een lijst of spiegel. Daarnaast heeft Verno nog een winkel in Cruquius die het mogelijk maakt voor klanten om te ervaren en zien wat de verschillende lijsten of spiegels zijn. Bij Verno wordt geprobeerd de klant inspiratie op te laten doen door verschillende decoraties op de muur met verschillende kleuren, formaten en stijlen.
Verno heeft veel ervaring met lijsten en spiegels, en kan ook een schilderij opspannen.
Bovendien, door gebruik te maken van een houten spieraam van 2 cm dik kunnen zij uw schilderij opspannen. Standaard wordt bij het inlijsten een dikte van 2mm glas aangehouden, voor het beste resultaat. Ook het inlijsten van een trouwjurk behoort tot de mogelijkheden waarmee jij geholpen kunt worden. Verno haalt dan persoonlijk de trouwjurk op, lijst hem in, en wordt weer netjes afgeleverd op jouw huisadres. Zo kun je zonder enige moeite een herinnering voor de rest van je leven laten inlijsten!

Inspiratie Verno
Naast het aanbieden van nieuwe lijsten en spiegels wil Verno ook graag inspiratie geven aan klanten. Dit doen zij voornamelijk via de website onder een apart kopje ‘inspiratie’. Onder dit kopje wordt bijvoorbeeld een lijst gemaakt van de populairste items, en ook worden er lijsten en spiegels in een omgeving weergegeven. Daarnaast worden er regelmatig artikelen met styling tips gegeven, die ook weergeven wat er mogelijk is met de verschillende lijsten. Zo is er bijvoorbeeld een artikel met een babykamer, waarbij speciaal in deze context gekeken wordt wat er bij past.
Om inspiratie op te doen voor je eigen interieur is Verno dus ook een goede plek. Let wel op dat het voornamelijk muurdecoratie is dat zij aanbieden, en dus de inspiratie ook deze richting op gaat.

Tags: , , ,
Vorige artikel Volgende artikel