Vacature Webredacteur in Rotterdam

We zoeken een webredacteur in Rotterdam voor het schrijven van teksten voor onze vacaturesite. Je zult je bezighouden met het schrijven van vacatureprofielen, carrièretips en andere gerelateerde teksten voor de arbeidsmarkt. Hierbij zal je nauw samenwerken met onze internet marketeers.

We verwachten dat je analytisch bent en feilloos teksten kan scannen en begrijpen. Je schrijft informatieve en kwalitatieve teksten, die enerzijds secuur zijn geschreven en anderzijds prettig om te lezen. In een hoog tempo met vlotte pen goede teksten afleveren is voor jou geen enkel probleem.

Functie eisen:
– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Je bent secuur, analytisch en schrijft met een vlotte pen kwalitatieve teksten
– Je hebt affiniteit met de arbeidsmarkt
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wie zijn wij?
We zijn een internetbedrijf die meerdere toonaangevende websites beheert in de vacaturebranche. Zo beheren we ook websites die gericht zijn op werving- en selectiebureaus. Daarnaast zijn we actief in de vastgoedbranche, bedenken we internetconcepten en werken deze intern volledig uit. Op deze manier realiseren we steeds nieuwe succesvolle internetconcepten. Aangezien wij graag nog verder willen groeien en wij hiervoor goede webteksten nodig hebben, zijn wij op zoek naar een webredacteur.

Wat bieden wij?
– Werken bij een jong enthousiast bedrijf dat graag wil groeien en nog meer succesvolle internet concepten wil opzetten
– Werken op een leuke locatie in Rotterdam (Coolhaven) temidden van allerlei kleine bedrijven en ondernemers in ‘de Machinist’
– Werken bij een informeel bedrijf waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen
– Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *