Vacature Webdesigner in Den Haag voor de reisbranche

Als Webdesigner lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaal ondersteunen van de bezoeker van de websites bij het oriënteren, het selecteren en boeken van zijn/haar vakantie door middel van optimaliseren van zoeken, navigatie, gebruiksvriendelijkheid en design. Je denkt mee over webfunctionaliteiten en beschrijft deze. Je begeleidt en monitort de voortgang van projecten. Maar je bedenkt ook nieuwe toepassingen en doet verbetervoorstellen op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid van de websites. Je geeft BtB en BtC webapplicaties vorm, met inachtneming van huisstijl en brand guidelines. Je bedenkt, vervaardigt en test landingspagina’s ten behoeve van marketing acties.

Wat zijn de functie eisen?
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een e-commerce omgeving. Je hebt uitstekende kennis van (X)HTML, CSS en Adobe Photoshop. Je bent in staat om zelfstandig (X)HTML & CSS te schrijven. Je hebt gevoel voor user experience en usability en weet dit in praktijk toe te passen. Je bent creatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, pro-actief en initiatiefrijk, daarnaast resultaatgericht, stressbestendig en klantgericht.

Je wordt deel van de marktleidende organisatie in de reisbranche, binnen een team dat dagelijks met veel passie werkt aan het succes. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een prima salaris, deelname aan de pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Je reiskosten worden vergoed en je krijgt aanzienlijke kortingen op reizen en een gratis reisverzekering.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *