Vacature Webdesigner in Den Haag

Als webdesigner werk je bij ons in Den Haag in een klein en hecht team aan innovatieve ideeën en aan projecten voor klanten. Daarnaast krijg je veel ruimte voor eigen initiatieven. Als Webdesigner heb je een gedegen kennis van het volledige development proces en heb je ervaring met front en backend development.

Je combineert creativiteit en grafische technieken met een goede kennis van het internet, marketing, HTML en CSS. Je bent gedreven, gepassioneerd en altijd op zoek naar het ultieme ontwerp. Je bent in staat de wensen van de klant te vertalen naar frisse, eigentijdse ontwerpen zonder het doel van de opdracht uit het oog te verliezen.

Wat zijn onze functie?
HBO werk- en denkniveau
Ruime ervaring met Photoshop en Illustrator
Kennis van Adobe Flash, Dreamweaver en Linux is een pré
Flexibel inzetbaar
Woonachtig in de regio Den Haag
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Klantgerichte instelling en een teamplayer
Ambitieus, enthousiast en leergierig

Wie zijn wij?
Wij zijn een grensverleggend media bedrijf uit Den Haag gespecialiseerd in het bieden van totaal oplossingen. Daar waar reeds platgebaande paden geen resultaat meer opleveren, weten wij door een frisse en innovatieve aanpak wel resultaat te boeken. Voor ons is het gemak van de klant en meetbare resultaten de kern van ons bestaan.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *