Vacature: Webdesigner in Capelle aan de IJssel

Bij alles wat wij maken, bedenken we hoe dit onze klant verder kan helpen. Zo komen klanten verder dan zij ooit dachten te komen. Dát maakt dat wij met plezier doen wat we doen. Hoe zit dat met jou? Wat maakt dat jij met plezier aan de slag gaat als Webdesigner? We gaan er graag over in gesprek met je en natuurlijk bekijken we dan direct jouw indrukwekkende portfolio.

Als webdesigner maak je aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke (responsive) ontwerpen, zowel voor websites als voor bedrijfsapplicaties. Je laat je inspireren door de laatste trends op het gebied van design en je gaat voor de beste gebruikerservaring. Tijdens het ontwerpproces heb je nauw contact met de front-end developer, zodat jouw ontwerp optimaal uitgewerkt kan worden in een gebruiksvriendelijke website of applicatie.

Je draait ook je hand niet om voor het opmaken van interne (offline) communicatiemiddelen, zoals brochures, advertenties en presentaties. Je bent dus een webdesigner die van aanpakken houdt en overal een visuele uitdaging in ziet.

Functie-eisen

Dit verwachten wij van jou

Je bent creatief en sterk in visuele webconcepten
Je hebt HBO werk- en denkniveau
Je bent een expert in Photoshop
Je bent flexibel, zelfstandig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als webdesigner
Je hebt bij voorkeur kennis van HTML en CSS
Ervaring met SCRUM, LESS, Bootstrap en W3C standaarden zijn een pré

Blijf je maar sollicitaties sturen? Keer op keer zonder resultaat? Zet de eerste stap in de juiste richting met Het sollicitatiebriefhandboek.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel