Vacature: Vormgever in Hillegom

Als vormgever ben je verantwoordelijk voor de opmaak van o.a. brochures, flyers, uitnodigingen en posters voor mailings en signing. Daarnaast houd je je bezig met de visualisatie van podiums en decors en het opmaken van presentaties voor onze klanten. Ook de creatie van eigen promotiematerialen behoort tot de taken.

Functie-eisen
Ben je de perfecte kandidaat? Dan herken je jezelf in deze eigenschappen:
Uitstekende beheersing van CS6 (Photoshop, InDesign, Illustrator)
Zelfstandige en daadkrachtige werkhoudign
Commercieel en klantgericht denken en handelen
Ervaring en/of affiniteit binnen de mode- en lifestyle branche is een pré.

Over ons
Wij zijn een dynamisch organisatiebureau dat gespecialiseerd is in marketing- en branding events binnen de mode- en lifestyle branche. Wij bedenken en produceren spraakmakende en effectieve activaties in de retail, zoals traffic- en sales acties, al of niet in combinatie met DM en joint promotions. Daarnaast produceren wij ook complete fashion events zoals modeshows en modepresentaties.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. fashion merken, retail organisaties, beursorganisatoren en exploitanten van vastgoedprojecten.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *