Vacature: Vormgever in Den Bosch bij een Tijdschrift

Als vormgever zorg je voor de opmaak van het magazine, stuur je de fotografen aan en hou je de website up-to-date. Daarnaast weet je de aangeleverde teksten te vertalen naar beeld. Het draait om een zelfstandige positie in een hecht team waarin meedenken en meepraten wordt gezien als een essentieel onderdeel van het werk: er bestaat natuurlijk geen waterdicht schot tussen redactie en vormgeving. Samen streven de teamleden naar het best denkbare eindproduct, en ook naar de verdere ontwikkelingen van het magazine.

Functie-eisen
Je hebt een HBO-opleiding grafische vormgeving. Je hebt relevante ervaring, opgedaan bij bijvoorbeeld een tijdschrift of een vormgevingsbureau. Je beschikt over kennis van Indesign, Adobe Photoshop Illustrator en DTP.
Je hebt ervaring met het onderhoud van websites.
Vanzelfsprekend heb je een grote interesse voor tijdschriften. Ook ben je geïnteresseerd in marketing, multimedia en internet en weet je de weg op social media.
Creativiteit, accuratesse en flexibiliteit zijn noodzakelijke eigenschappen, je houdt je aan afspraken en “deadlines” bepalen je agenda.

Blijf je maar sollicitaties sturen? Keer op keer zonder resultaat? Zet de eerste stap in de juiste richting met Het sollicitatiebriefhandboek.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *