Vacature: Visual Designer in Amsterdam

Voor medior tot ervaren senior visual designers bieden wij in Amsterdam de uitdaging om te werken aan het ontwikkelen van interactieve concepten, online branding en visual interface designs. Je werkt deze ideeën uit in een online merkstijl, mood/story boards, visueel interface design, styleguides en prototypes.

Mirabeau is een full-service internetbureau. Wij werken voor groten merken en klanten zoals bijvoorbeeld KLM, V&D, Jumbo, Transavia , Intergamma en Funda. Wij bieden een omgeving met flexibele werktijden waarin je samenwerkt met ervaren online specialisten binnen een enthousiast en ambitieus team.

Functie
Jij vertaalt het creatieve concept naar aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke user interfaces. Je gebruikt je kennis en ervaring om mee te denken over verbeteringen in de stijl, ervaring en het gebruiksgemak. Als expert binnen jouw vakgebied schat je zelfstandig de vereiste kwaliteit en kwantiteit van je design deliverables in.

Je bent gewend om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken en werkt probleemloos samen met interaction designers en front-end developers. Ontwerpkeuzes en uitwerkingen presenteer je op overtuigende wijze aan de verantwoordelijke(n) bij de opdrachtgever. Omdat je het merk, de markt en de wensen van de klant kent begrijp je goed welke visuele vorm daar passend bij is.

Jij
Onze klanten stellen hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je affiniteit of relevante werkervaring hebt in een vergelijkbare functie bij een gerenommeerd (internet-) bureau. Je kent de trends en ontwikkelingen in digitale, interactieve media. Wij hechten veel waarde aan je persoonlijkheid. Je hebt een nuchtere ´hands-on´ mentaliteit, durft buiten de lijntjes te kleuren en bent gedreven, getalenteerd, nieuwsgierig en initiatiefrijk.

Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal basiseisen:
Een afgeronde HBO-opleiding aan de Kunstacademie;
Bij voorkeur aantoonbare ervaring in het vormgeven van grote complexe websites en interactieve applicatie;
Photoshop en Illustrator hebben geen geheimen voor je;
Hands-on kennis van HTML en CSS is een pre;
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *