Vacature: UX designer in Alkmaar

Wij zoeken een enthousiaste UX designer met een passie voor digitale media en sport. Je maakt deel uit van een ontwikkelteam in Alkmaar dat werkt aan interessante projecten waarin je wordt uitgedaagd je kennis toe te passen en verder te ontwikkelen.

Als designer ben jij diegene die de vertaling maakt van het creatieve idee naar een relevante en harmonieuze user experience. Jij zorgt ervoor dat fanatieke sporters de juiste informatie voorgeschoteld krijgen op onze websites en onze apps.

Wij willen onze gebruikers de best mogelijke gebruikerservaring bieden, dit betekent dat er continu aandacht is voor de (door)ontwikkeling van onze online producten.

Functie-eisen
HBO werk- en denkniveau en minimaal 1-2 jaar werkervaring en je bent op de hoogte van de huidige internet- en designconcepten.
Wij werken samen met sportbonden in het binnen- en buitenland, communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels zijn daarom ook een vereiste.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn helemaal gericht op de sportwereld, ontwikkelen software voor het organiseren van toernooien en competities, berekenen van rankinglijsten, wedstrijdstatistieken en head-to-head statistieken.

Wij brengen sporters met elkaar in contact, bevorderen onderlinge competitie en geven bonden inzicht in prestaties door snelle en interessante statistieken. Onze klanten bevinden zich over de hele wereld, van sportclubs tot internationale sportbonden voor wie wij de gehele automatisering verzorgen.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Reageer op deze UX Designer vacature of bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *