Vacature: Senior Vormgever in Utrecht

Wij zijn op zoek naar een senior vormgever met een flinke bulk ervaring en een schitterend portfolio. Je bent verantwoordelijk voor alle creatieve interactieve uitingen en denkt mee met conceptontwikkeling. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten.

Op basis van briefings met onze klanten (direct contact) ontwikkel je onderscheidende e-learning, communicatieconcepten en interactieve producties. Je maakt een duidelijke vertaalslag vanuit huisstijlen en bestaande uitingen van onze klanten. Je vormgeving is gevarieerd en je kunt in verschillende stijlen en sferen vormgeven, bij jou is ieder design vernieuwend. Je bent ook een belangrijk onderdeel bij het realiseren van deze concepten en producties. Ervaring met online leermethoden is een pre.

Je neemt de leidersrol aan in een team met een aantal medior-, juniorvormgevers en stagiaires. Heeft dit team een vraag dan weet jij die te beantwoorden. Jij haalt in ieder het beste naar boven.

Functie-eisen
Je hebt een grafische HBO opleiding afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring. Je bent bekend met alle benodigde adobe software aangevuld met basiskennis HTML, CSS. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen. Je bent conceptueel en uitvoerend sterk. Je bent ambitieus, communicatief en zelfstandig en je hebt een commerciële houding. Je bent een echte teamplayer, je werkt bij ons samen met consultants, projectmanagers en techneuten.

Kortom, je bent creatief verantwoordelijk voor de projecten en tevens voor:
Het stimuleren van het team vormgevers en leiding geven aan het vormgeefoverleg.
Het vertalen van designbriefings
Het begeleiden van externe partijen
Het optreden als creatief adviseur voor de opdrachtgevers

Bedrijfsprofiel
We barsten van de ideeën, ambities en dromen om onze organisatie verder uit te bouwen. Met 50 medewerkers hebben we de kracht om complexe en uitdagende opleidingsvraagstukken voor grote organisaties op te lossen. We werken vanuit drie onderdelen: Learning, Change en Networks.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

 

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *