Vacature: Online Content Manager

Ter uitbreiding van onze Marketing & Communicatie afdeling zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Content manager voor het schrijven van commerciële en inspirerende content voor de artikelen in onze webshops. Beschik jij over een hands-on mentaliteit en ben jij een echt taalwonder? Dan is de functie van Content manager bij Goossens iets voor jou!

Wij bieden
Als Content manager ben je verantwoordelijk voor het schrijven van productteksten (SEO), subjectlijnen, headers voor de wekelijkse e-mail nieuwsbrief en de commerciële informatie voor in de webshops. Deze teksten schrijf je in meerdere talen. Naast het schrijven van deze teksten ben je ook verantwoordelijk voor een (nieuw op te zetten) blog en bewaak je de tone of voice. Je bent de verbinding tussen het merk en de consument in woorden en zet aan tot dialoog. Je werkt nauw samen met de Social media specialist en de andere disciplines binnen marketing.

Het is het dynamische en resultaatgerichte karakter en de ambitieuze, gedreven en informele bedrijfscultuur die deze baan zo aantrekkelijk maakt.

Wij vragen
Een afgeronde HBO studie richting webredactie of contentmanagement
Minimaal 2 jaar werkervaring in het schrijven van commerciële / SEO teksten
Ervaring met Social Media
Je bent flexibel en kunt presteren onder tijdsdruk
Je bent initiatiefrijk, gedreven en altijd op zoek naar verbetering
Je hebt een passie voor wonen en interieur
Kennis van blog software WordPress

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel