Vacature: Online Concept Developer in Amsterdam

Als Online Concept Developer krijg je van ons de doelstelling om zeker 15% van onze sitebezoekers op adresniveau te identificeren. Daarvoor ontwikkel jij aanlokkelijke, doelgroeprelevante online leadgeneratie-concepten voor de Volkskrant, Trouw, Algemeen Dagblad en Het Parool. Je stemt alles goed af met de kanaalmanagers die verantwoordelijk zijn voor de doorvertaling van de concepten naar de kanalen.

Taken en verantwoordelijkheden:
Je ontwikkelt en optimaliseert aanlokkelijke en creatieve concepten die passen bij de verschillende doelgroepen.
Je bedenkt, evalueert en optimaliseert structurele leadgeneratie-programma’s rondom bestaande content onderdelen op de diverse sites.
Je bedenkt, evalueert en optimaliseert daarnaast event driven programma’s.
Je werkt in deze functie nauw samen met e-mail marketing, telemarketing, performance based marketing, marketing communicatie en product management.

Jouw profiel
Je bent minimaal vier jaar ervaring als direct of CRM marketeer in een online omgeving.
Je bent een commercieel gedreven en je begeeft je graag op nog onontgonnen online paden.
Je hebt een sterk conceptueel vermogen en je bent door je creatieve invalshoeken in staat om je toekomstige collega’s te verrassen met onconventionele ideeën.
Je weet hoe je analytische inzichten kunt vertalen naar commercieel interessante marketing toepassingen.
Je bent organisatorisch sterk, houdt overzicht, weet anderen te betrekken en realiseert meerdere projecten tegelijkertijd binnen de afgesproken termijnen.

Wat bieden wij?
Een creatieve en commerciële functie waar jezelf invulling aan kunt geven, binnen een hoogdynamische werkomgeving in Amsterdam. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste media speler van Nederland. Je gaat in een gedreven team meewerken om zoveel mogelijk consumenten aan onze merken te binden.

Bedrijfsprofiel
De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele organisatie met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. Om de digitale ambities van de Persgroep verder vorm te geven zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *