Vacature: Multimedia Vormgever in Delft

Weet jij alles over audiovisueel ontwerpen en ben jij ambitieus? Ben je een kei in het ontwikkelen van bedrijfsfilms en videopresentaties? Top! Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van Multimediavormgever ligt de focus op video en daarnaast verzorg je de opmaak van verschillende marketinguitingen, zowel digitaal als print. Jij bent die creatieve professional die continu bezig is met het ontwikkelen van innovatieve concepten en ideeën.

Meer over het team
Ons marketingteam bestaat uit vier personen: Internationaal Marketing Manager, Marketing Manager Nederland, DTP-er en Online Marketeer. Wij zijn een enthousiast team, met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. Passie en persoonlijke ontwikkeling spelen bij ons een belangrijke rol. De kracht van ons team zit in diversiteit en het snel schakelen om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en ideeën.

Bedrijfscultuur
Energie, toekomstvisie, extreme groei en een sterke passie voor Agile is wat ons kenmerkt. Ondernemerschap staat centraal binnen onze organisatie. Wij dagen elkaar en organisaties constant uit om nog beter te worden. Zo brengen we Software Development naar een hoger level. Hierbij moedigen we wereldwijd het gebruik van het Agile Manifesto aan. Onze teams werken zelf ook volgens Scrum, zowel binnen als buiten het ontwikkelen van software. Deze werkwijze maakt ons uniek.

Door ons partnerschap met Scrum.org zijn we altijd op de hoogte van belangrijke updates in de Agile gemeenschap. Wij passen hier onze trainingen en coaching op aan. Daarnaast organiseren we tal van kennisdelingsevenementen zodat we onze kennis kunnen delen en vergroten.

Functieomschrijving
Weet jij alles over audiovisueel ontwerpen en ben jij ambitieus? Ben je een kei in het ontwikkelen van bedrijfsfilms en videopresentaties? Top! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Multimediavormgever ben je verantwoordelijk voor:
Het ontwikkelen van het script en storyboard;
Het maken en bewerken van video-opnames;
De juiste belichting van de opnames;
Het digitaliseren van het geluid en de afwerking;
Grafische vormgeving, in samenwerking met de vormgever, van het begin tot het eind.

Functie-eisen
Voor de functie van Multimediavormgever is het belangrijk dat je:
Minimaal mbo niveau in de richting van Multimedia en/of Grafische vormgeving hebt;
Beschikt over circa 2 jaar werkervaring;
Video’s kunt editen met Adobe After Effects en Adobe Premiere;
Met Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator overweg kunt.

Het zou super zijn als je zowel 2D als 3D animaties kunt realiseren en waar nodig visual effects toe kunt voegen. Goed kunnen schetsen, striptekenen en/of modeltekenen is een pre, maar zeker niet noodzakelijk.

Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Je hebt vakkennis, een positieve instelling en kijkt met een open blik naar de dingen om je heen. Met je proactieve en ondernemende houding durf jij buiten de gebaande paden te denken en ben je continu op zoek naar mogelijkheden voor vernieuwing. Met een flexibele houding en oog voor detail, streef je naar perfectie!

Lees nu de vacature: Multimedia vormgever in Rotterdam

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *