Vacature Multimedia Designer in Haarlem

Als multimedia designer ga jij je bij ons bezig houden met bewegend beeld en animatie. Waarbij je de content voor onze narrow casting zal verzorgen. Aanvullend aan deze werkzaamheden zal jij je eveneens bezighouden met Webdesign en DTP-werk. Het is voor deze functie dan ook van belang dat je, naast het verzorgen van geanimeerde beelden, ook vaardig bent in zowel online als offline design.

De opdrachten die aan jou toe worden gewezen, zullen over het algemeen via verschillende kanalen worden gecommuniceerd. Aan jou de taak om het uitgangspunt van de opdrachtgever te vertalen naar uitingen die middels de verschillende media worden gecommuniceerd.

Jij bent creatief
Je denkt in beeld, droomt altijd full colour en als je even niets doet, teken je figuren en contouren uit in gedachte. Kortom, je bent visueel ingesteld en dat weet je op een speelse manier te gebruiken. Of je nu een concrete opdracht krijgt of zelf conceptueel moet denken, jij weet alles in een handomdraai vorm te geven.

Jij bent resultaatgericht
Als jij een doel voor ogen hebt, dan laat je dat niet meer los. Je wilt het beste resultaat en ook al moet je net zolang puzzelen en schuiven, je zorgt dat het gebeurt zoals het gebeuren moet.

Jij bent communicatief zeer vaardig
Dat je bijzonder goed kunt communiceren via beeld, is geen verrassing. Maar jij bent ook in woord en schrift zeer vaardig. Je kunt goed luisteren, pikt snel de essentie van iemands boodschap op. Je kunt vragen van opdrachtgevers interpreteren en je weet een heldere uitleg te geven wanneer nodig. Het maakt je een fijne collega om mee te sparren, een design uit te werken of een opdracht bij neer te leggen.

Jij kunt echt zelfstandig werken
Als je vastloopt probeer je het eerst zelf op te lossen. Dat maakt van jou een prettige werknemer die zelf zijn boontjes kan doppen. Want wanneer jij eenmaal op gang bent gekomen, ga je als de bliksem.

Onze functie-eisen:

  • Afgeronde HBO-opleiding in de richting van Multimedia Design;
  • Zeer vaardig in videoanimatie en –bewerking;
  • Vaardig in webdesign en DTP-werk;
  • Je kunt zeer goed werken met alle benodigde programma’s voor videoanimatie, webdesign en DTP-werk;
  • Kennis van videomontage en/of fotografie is een pre;
  • Woonachtig in Haarlem of directe omgeving.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *