Vacature Motion Graphic Designer

Als Motion Graphic Designer ben jij de nieuwste aanwinst van onze afdeling Marketing & Concepts. Je bent een talent dat als geen ander het DNA van ons bedrijf weet te vertalen in beeld. Je bent een ster in het produceren, filmen, editen en maken van animaties (3D) en hebt de instelling bij elk project alles eruit te halen wat erin zit. In deze nieuwe functie is veel ruimte voor eigen initiatief, sterker nog, ieder idee is van harte welkom!

Functie eisen Motion Graphic Designer
Je hebt een ongekende creatieve geest
Je hebt een afgeronde MBO opleiding aan de Filmacademie of vergelijkbaar
Je kunt snel schakelen tussen projecten
Je hebt kennis van Adobe software (Premiere, Photoshop & After Effects)
Daarnaast ben je zelfstandig, pro-actief en nieuwsgierig

Wie zijn wij?
Bij ons draait het om twee dingen: onze gast en om jou. Zo simpel is het! Elke dag werken wij met veel plezier samen. Onze gasten het naar de zin maken, dat is onze passie! Of het nu een gast is in een museum, ziekenhuis of een voorbijganger op straat dat maakt geen verschil.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een uitdagende baan waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep mensen die van aanpakken weet en waar voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en creativiteit.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *