Vacature: Lead Webdesigner

Als onze lead webdesigner ga je een heleboel gave dingen doen. Jij bent de spil om de user experience én het design van onze customer journey te innoveren: daarmee verbeter je onze financiële services. Dat ga je doen voor onze grootste klant wehkamp en mogelijk in de nabije toekomst ook voor andere merchants voor wie we optimale oplossingen willen ontwikkelen.

Jij geeft als ervaren lead webdesigner vorm aan concepten en uitwerkingen die passen binnen de merkidentiteit van Lacent en wehkamp. Dat doe je vanuit een creatief, modisch en visueel oogpunt. Jouw ervaring, ondersteund met inzichten uit gebruikerstesten en gedragsdata uit analytics, zijn dé ingrediënten om onze financiële services op een effectieve manier vorm te geven, om zo voor de allerbeste klantervaringen te zorgen. Hierbij werk je onder andere samen met alle leden van het Customer Happiness team en onze developers. Je bent dus als geen ander in staat om te werken op het snijvlak van visueel creatieve concepten en innovatieve oplossingen.

Uiteraard denk je ook na over slimme en klantvriendelijke user interaction. Je maakt grafische designs die aansluiten bij de requirements. Daar gebruik je wireframes, storyboards, prototypes en demo’s bij. Die stem je af met de front-end engineers die jouw designs verder uitwerken in onze websites en apps.

Tot slot gebruik je jouw kennis en ervaring als lead webdesigner om het voortouw te nemen bij nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Bovendien draag je bij aan het ontwikkelen van onze visie, die je vervolgens uitdraagt in de organisatie.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau in de grafische richting of richting user interface, web- of interaction design. Je hebt een aansprekende portfolio van werk bij A-merken op het gebied van webdesign opgebouwd. Deze werkervaring heb je opgedaan binnen de (online) retail. Je hebt ervaring met websites en mobiele apps en in het bijzonder op het gebied van usability en responsive design. Kennis op het gebied van HTML, CSS en Javascript is vereist.

Lees de complete vacature of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Vorige artikel Volgende artikel