Vacature Lead UX designer in Amsterdam

Wil je voor een A-merk in de modebranche werken als Lead UX Designer aan een E-Store. Tot jouw hoofdtaken behoren het ontwerpen van het interaction en visuele design ter optimalisatie van de e-store. Je zult bezig zijn met het uitwerken van interactie-ontwerp in wireframes, use cases, mockups, specificaties en navigation maps. Omzetten van een interactie design in een pixel perfect visual design binnen de kaders van de geldende Brand Guide Lines.

Je zult in visueel opzicht en uit oogpunt van usability en conversie de shops optimaliseren (desktop, mobiel, tablet). Je brieft jouw designs aan het Scrum team en houdt dagelijks contact met het Scrum team om gedurende een sprint waar nodig input te leveren. Ondersteunen en voor zover nodig (technisch) aansturen van collega Graphic Designers. Samen met de shopmanager monitor je de effecten van doorgevoerde aanpassingen en wijzigingen. Je werkt dagelijks met Google Analytics om je werkzaamheden en de conversie te analyseren. Je houdt ook ontwikkelingen bij op het UX vakgebied en eCommerce.

Wat zijn de functie eisen?
Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als UX designer en ervaring binnen een eCommerce Fashion omgeving is een pré. Je bent in het bezit van een (online) portfolio met indrukwekkend grafisch (web)design werk. Je bent creatief en vernieuwend, nieuwsgierig aangelegd en een expert in je vak. Je bent een allrounder in het Scrum-team (samen met collega’s in NL en Duitsland). Je bent stressbestendig en werkt met een gedreven team aan uitdagende deadlines. Adobe Creative Suite en wireframing programma’s hebben voor jou geen geheimen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Duits is een pré.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Reageer op deze UX Designer vacature of bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *