Vacature: Junior Webdesigner bij een Agency in Amsterdam

Effectiviteit boven onderbuikgevoel. Dat is het credo van onze creatieven. We denken altijd vanuit de eindgebruiker, zijn dol op het testen van onze creaties en houden niet op totdat de doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn behaald. Je moet er lol in hebben om de ‘sweet spot’ te vinden tussen de richtlijnen van de opdrachtgever, jouw gevoel voor esthetiek en het gedrag van de eindgebruiker.

Wat ga je doen als junior webdesigner?
Je bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt online campagnes voor bekende merken zoals Centraal Beheer, Simyo en Zilveren Kruis. Daarbij richt je je vooral op banners, rich media en responsive landingpages. Ook help je onze eigen communicatiemiddelen te maken en verbeteren, zodat we in alle contacten met de rest van de wereld goed voor de dag komen.

Functie-eisen
We zoeken iemand die van aanpakken weet, initiatief neemt en geen detail over het hoofd ziet. We werken binnen ons bureau intensief met elkaar en ook samen met de opdrachtgever. Werk je bij ons, dan moet je het fijn vinden om in teamverband te werken en open te staan voor feedback. We houden niet van sluimerende frustraties, dus het is belangrijk dat je tegen onze ‘recht voor z’n raap’-cultuur kan. In dit vakgebied ben je nooit uitgeleerd. Je volgt daarom de laatste ontwikkelingen op de voet en bent altijd bezig om jezelf te verbeteren.

Ervaring
Photoshop heeft geen geheimen meer voor je. Daarbij heb je basiskennis van HTML en CSS (gevorderde kennis hiervan spreekt zeker in je voordeel), en is het mooi meegenomen als je ook kan werken met InDesign, Illustrator en After Effects. We zoeken iemand met minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld CMD of Kunstacademie) of met een vergelijkbaar niveau door werkervaring.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een digital advertising agency. We helpen merken relevant te zijn, omdat dat volgens ons de basis van succes is. Door op de juiste manier in te spelen op de volledige customer lifecycle – waarbij naast ‘performance’ ook het merk van groot belang is – weten we de effectiviteit van online advertising aanzienlijk te verbeteren. Onze expertise richt zich op campagneoptimalisatie, mediastrategie en veranderingstrajecten.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel