Vacature: Junior Vormgever / DTP’er in Nijmegen

Iemand met passie voor het reclame- en designvak met gevoel voor typografie en vormgeving. Je bent snel, vakkundig  en zeer nauwkeurig. Adobe InDesign CS, Adobe Illustrator CS en Adobe Photoshop CS hebben GEEN enkel geheim voor je. Je bent in staat om zelfstandig met een CMS als bijvoorbeeld WORDPRESS WEBSITES te bouwen en je hebt kennis van HTML. Je vindt het leuk om in een team te werken en je hebt illustratieve kwaliteiten.

WIE BEN JIJ:
Je hebt al enige ervaring opgedaan als dtp-er bij een reclame/ontwerpbureau. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een gedreven persoon met passie voor je vak, grote accuratesse en bent makkelijk in de omgang (gevoel voor humor is een pré) en je hebt een eigen mening en duidelijke visie.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een creatief designbureau met ruim 15 jaar ervaring in branding en design. Belangrijkste disciplines van ons bureau zijn packaging design, brand creation, corporate design en actiemarketing. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals o.a. Albron, Aldi, Aviko, CenterParcs, Look-O-Look, Maître Paul, Perfetti van Melle en Zwanenberg Food Group.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel