Vacature: Junior Grafisch Ontwerper in Almere

Wij zijn voor ons bureau in Almere op zoek naar een enthousiaste junior grafisch ontwerper, met veel interesse in en passie voor alles wat met ontwerpen te maken heeft. Een concept bedenken en uitwerken is jou dan ook op het lijf geschreven, en daarbij haalt het jou niet uit of dit nu online of offline is. Naast het ontwerpen houd jij je bezig met het opmaken van diverse soorten drukwerk, presentaties, mailings en digitale uitingen.

Functie-eisen Junior Grafisch Ontwerper:
– Je hebt passie voor het ontwerpvak.
– Je bent gedreven en leergierig, kan goed zelfstandig en in teamverband werken.
– Je bent verantwoordelijk voor de correcte en tijdige uitvoering van opdrachten.
– Je beheerst programma’s als Illustrator, InDesign en Photoshop.
– Je hebt kennis van het ontwerpen en bouwen van websites.

Over ons
Vormgeving Onbekend is een ontwerp- en signingbureau in Almere dat opdrachtgevers, groot of klein, helpt zich stijlvol én opvallend te presenteren. Met ons team van creatieve geesten werken wij met veel plezier aan effectieve en praktisch oplossingen. De opdrachten variëren van het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, folders en websites, tot de realisatie van visuele in- en outdoor communicaties.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *