Vacature: Junior Copywriter in Utrecht

Ben jij een junior copywriter met een passie voor online? Zit je vol ideeën over hoe je een tekst naar een hoger niveau kunt tillen? Wil je deel uitmaken van een team van jonge professionals waarmee je goed mee kunt sparren, veel van kunt leren en gezellig mee kan borrelen? Laat van je horen!

Over ons
Wij zijn een webwarenhuis waar je alles kunt kopen voor sport, vrije tijd en outdoor. En we zijn een beetje eigenwijs: we willen de wereld veroveren. En dat doen we vanuit Utrecht. Ons kantoor bevindt zich in Lage Weide, vlak naast een gigantisch pand waar we ons magazijn en winkel huisvesten: dit is het kloppend hart. Hier werken productspecialisten, developers, klantenservicemedewerkers en webdesigners samen aan hetzelfde doel. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de komende maanden zullen we veel nieuwe online shops openen. En binnenkort kunnen onze klanten ook naar de fysieke winkel komen om te shoppen, te lunchen, en kennis te maken. Om al deze wilde plannen te realiseren zijn we op zoek naar een enthousiaste tekstschrijver die mee wil bouwen aan het verder uitbreiden van onze webwinkel.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

 

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel