Vacature: Junior Art Director (Storyboarder) in Rotterdam

Wij gaan als de brandweer en produceren zo’n 300 animaties in een jaar, daarom zoeken wij versterking van een visueel creatief.

Je gaat met onze copywriter (met bril) en natuurlijk de klant (met stropdas) creatieve sessies houden van vier uur waarna jullie gelijk het resultaat presenteren.

Terwijl de copywriter werkt aan het script voor de voiceover zorg jij live voor de visuele vertaalslag (awesome plaatjes). Doe daar nog een goede dosis humor bij en voilà: een storyboard! Om de klant te overtuigen moet je snel ideeën kunnen visualiseren en vastberaden je keuzes kunnen uitleggen. Jij bent ten slotte een visuele eindbaas!

Als de klant enthousiast is ga je er voor zorgen dat het storyboard een awesome animatie wordt. Daarvoor staat een heel team voor je klaar van karakter ontwerpers (met baarden), animatoren (kunnen ook rappen) en onze soundboys die de voice-over en geluidseffecten verzorgen.

Al deze awesomeness regelen we vanuit ons hoofdkantoor midden in Rotterdam. Vanaf de 13e verdieping kijken wij uit over de havenstad met pingpong, tafelvoetbal, 3D printer, racebaan, ALLES!

Functie-eisen
Maar wie ben jij eigenlijk? Jij weet hoe storyboards werken, bent visueel sterk, maar je bent ook slim genoeg om klanten te overtuigen. Omdat jij niet alleen vet sociaal bent maar ook nog eens goed met alle Adobe pakketten, compositie- en kleurkennis zal dit alles geen probleem zijn.

Als je een sterke behoefte hebt elke avond om 5 uur thuis aan de aardappelen met jus te zitten, ben je aan het verkeerde adres.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *