Vacature: Graphic Designer

Ben jij trots om je werk te laten zien omdat je weet dat het goed is? Zijn jouw ontwerpen altijd vernieuwend en vooruitstrevend en heb je gevoel voor trends op het gebied van sport, design en kleuren?

Dan zijn wij op zoek naar jou als Graphic Designer
om je te verwelkomen binnen ons team en samen het grootste watersport merk ter wereld te worden!

Als Graphic Designer ben je dagelijks bezig met creëren van de visuele look van watersport artikelen. Geïnspireerd door kunst, exposities, musea, evenementen, de (water)sportmarkt maar ook gewoon door het leven van alledag maak jij gedetailleerde artwork tekeningen die je uitwerkt tot een definitief ontwerp voor de producten.

Een ander belangrijk deel van je werk is het creëren van de diverse guides. Deze guides worden jaarlijks uitgebracht en richten zich elk op een bepaald segment van de watersport markt (BOATING, WAKE PARK, SUP). Je bedenkt concepten voor deze guides en werkt ze uit tot stijlvolle catalogussen die wereldwijd verspreid worden.

Je werkt nauw samen met de productontwikkelaars t.b.v. de juiste samenstelling/prijs van het te ontwerpen product, het beantwoorden van design technische leveranciersvragen en kwaliteitscontroles. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Product & Design department.

Bekijk meer creatieve vacatures.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel