Vacature: Grafisch Vormgever bij een webshop in Rotterdam

Als grafisch vormgever verzorg je alle on- en offline marketing communicatie-uitingen voor de webshop en de winkels. Je werkt continu aan de verbetering van zowel het design als de functionaliteit van de webshop. Je ben nauw betrokken bij innovatieve projecten zoals het magazine, uitrollen van de website in meerdere landen en het lanceren van het nieuwe design van de webshop. Daarnaast maak je ook de meest vernieuwende ontwerpen voor social media, nieuwsbrieven en advertenties.

Functie-eisen
Als innovatief bedrijf zoeken we iemand die met ons mee wil groeien, nieuwe dingen wil proberen en over een enorme dosis creativiteit beschikt. Je werkt in een dynamische omgeving in een zelfstandige functie met veel vrijheid voor eigen initiatieven.

– Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– HBO opleiding in de richting van grafisch vormgeven
– Passie voor fashion en een creatieve mindset
– Expert in Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign
– Fulltime beschikbaar en geen 9 tot 5 mentaliteit

Bedrijfsprofiel
Wij zijn hét shopadresje voor tassen, sieraden en accessoires. We verkopen, zowel online als offline, mode accessoires van grote merken zoals Fab., Cowboysbag, Herschel, Fred de la Bretonière en Shabbies. Naast een razendsnel groeiende webshop hebben we een winkel in het centrum van Delft en Vlaardingen. Het jonge en enthousiaste team zorgt voor een groei in sneltreinvaart en tegelijkertijd een fijne informele sfeer. Er is veel vrijheid voor eigen initiatieven en door het kleine actieve team kunnen projecten snel worden uitgerold.

Lees nu de vacature: grafisch/multimedia designer in Barendrecht

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Vorige artikel Volgende artikel