Vacature grafisch vormgever in Tilburg

Als grafisch vormgever ontwerp je websites en webshops, werk je aan de opmaak en vormgeving van logo’s en huisstijlen, maar ook aan brochures en advertenties. Verder coördineer je ook projecten (marketing campagne’s, registratie van commercials of 3D animatie projecten). Omdat we een klein bedrijfje zijn heb je veel vrijheid in je functie en ben je betrokken bij bijna, alle processen binnen de organisatie.

Voor deze functie is het beheersen van programma’s als Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop een vereiste. Ervaring met het ontwerpen van websites is een must.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je een gedegen kennis van de Nederlandse taal, ben je representatief, heb je vertrouwen in jezelf en maak je mooie dingen, en wil je samen met ons de schouders zetten onder het bedrijf.

Wij zijn een klein en verrassend professioneel full service bureau gevestigd in hartje centrum Tilburg. Sterk in het gehele traject; van grafische vormgeving tot en met technische realisatie. Samenwerking met de klant staat bij ons centraal waardoor wij eerlijk en effectief werk kunnen leveren met toegevoegde waarde voor de klant.

Klein betekend echter niet minder professioneel. De meeste van onze projecten kunnen wij in-house vervaardigen en waar nodig werken wij samen met professionals (fotografen, tekstschrijver of vertaalbureau’s). Wij hebben ervaring met kleine tot middelgrote lokale organisaties maar ook met multinationals en internationale organisaties.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling, ruimte voor eigen creativiteit en inbreng? Bij ons krijg je voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen met vooral veel afwisseling en plezier in je werk.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *