vacature grafisch vormgever in rotterdam

Ben jij de getalenteerde creatieve grafische vormgever die we zoeken? Kom dan bij ons werken, wij zijn een groot bureau uit Rotterdam. En wij werken enkel en alleen met A-merken werkt aan landelijke campagnes.

Functieomschrijving
Als grafisch vormgever maak jij straks deel uit van onze creatie vloer. Waar je verantwoordelijk bent voor het vormgeven en opmaken van alle uitingen. Daarbij hebben we je hard nodig, van jouw advies tijdens het concept tot de laatste tweaks tijdens de productie van o.a. advertenties, folders en catalogi.

Wie willen wij als vormgever in huis halen?
Als jij onze ideale ontwerper bent, dan heb je minimaal een relevante grafische MBO-opleiding afgerond en 3 jaar relevante werkervaring. Jij kan als geen ander uit de voeten met Indesign, Photoshop en Illustrator. Aangezien we voor A-merken werken, beheers je naast jouw heerlijke Nederlands ook het Engels.

Wat bieden wij op ons bureau?
Naast een liefdevolle Mac, A+++ koffie, een hele grappige collega, de rest is medium grappig, tafelvoetbal tafel met van der Sar in het doel. Zonder grappen, het gaat om een fulltime functie voor een periode van drie tot zes maanden. Als alles verloopt zoals jij dat wil, dan krijg je natuurlijk een vast dienstverband en een iPad.

Lees nu de vacature: grafisch/multimedia designer in Barendrecht

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *