Vacature: grafisch vormgever in Groningen

Ter uitbreiding van ons team in Groningen zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever! Iemand die de mooiste ontwerpen voor onze klanten kan maken, maar daarnaast ook kijkt naar de functionaliteit en effectiviteit van de oplossing. Vanuit de strategie, bedenkt je het concept, om het samen met collega’s binnen de organisatie uit te voeren. Om hier vervolgens een aantrekkelijk, effectief en functioneel interactie ontwerp van te maken.

Als designer werk je mee aan het ontwikkelen van interactieve concepten, online branding en interface designs. Je werkt deze ideeën uit in visuele interface designs, styleguides en prototypes en weet op jouw manier hoogstaand werk af te leveren. Je zoekt graag creatieve grenzen op zonder hierbij de beperkingen uit het oog te verliezen.

Functie eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in het vormgeven van grote complexe websites en interactieve applicaties bij een bureau.
  • Jij hebt passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van mooie eindproducten. Je hebt de ballen om echt creatief te zijn en je durft te experimenteren.

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van software development en Enterprise Java technologie. Vanuit de vestigingen in Amersfoort en Groningen ondersteunen wij klanten bij de uitdagingen die grootschalige enterprise projecten met zich meebrengen.

Wat bieden wij?

  • goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • veel ruimte voor opleiding en seminar bezoek
  • werken in een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van Java, .NET en Mobile
  • uitdagende en dynamische werkomgeving
  • goede pensioenvoorziening en ziektekostenverzekering

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *