Vacature: Grafisch Ontwerper van Wenskaarten

Als grafisch ontwerper werk je in een team van 5 personen dagelijks aan de collectie wenskaarten. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor kaartontwerp, grafische vormgeving en DTP-activiteiten. Dit is geheel gericht op de visuele vormgeving en opmaak van (nieuwe) kaartencollecties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bewerken van foto’s en het opmaken van de kaarten.

Na je opleiding heb je nu een portfolio opgebouwd dat overtuigt van je creativiteit. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden en aangezien je de enige fulltimer op de afdeling bent, ben jij altijd van alle werkzaamheden op de hoogte. Gezien de samenstelling van het team dat alleen uit vrouwen bestaat nodigen wij creatieve heren van harte uit te solliciteren, maar natuurlijk sluiten wij de dames niet uit!

Vanuit ons kantoor ontwerpen wij wenskaarten voor dé belangrijke levensgebeurtenissen. De collecties worden via meer dan 1250 servicepunten verkocht.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *