Vacature: Grafisch Medewerker in Haarlem

Wij zijn op zoek naar een leuke collega met een grafische opleiding die ervaring heeft met de gangbare grafische pakketten (Indesign, Photoshop, Illustrator) en internet(mailing). Kennis van webdesign en html is een pré. Je bent zelfstandig en nauwkeurig. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed. Je houdt van meedenken, deadlines halen en een gezonde werkdruk. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke dtp-functie.

Wij bieden afwisselend werk in een dynamische werkomgeving. Je werkt zelfstandig en in teamverband en je krijgt meer dan voldoende ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.

Bedrijfsprofiel
Naast het uitgeven van tijdschriften, nieuwsbrieven en boeken verzorgen wij ook advertentiemogelijkheden. Alle uitgegeven publicaties worden speciaal op de doelgroep afgestemd en van begin tot eind door ons begeleid, van redactie tot drukwerkcoördinatie en advertentiewerving.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *