Vacature: Front End Developer in Zwolle

Wij zijn op zoek naar een Front End Developer voor de afdeling Marketing. We zoeken een gedreven marketing developer die zich richt op het (door)ontwikkelen van onze eigen websites, zodat de kwaliteit en innovatie van de websites op peil blijven. We zoeken een Front End Developer met uitstekende beheersing van HTML 5 en CSS3, ruime ervaring met versiebeheer (Mercurial, Git en Subversion), affiniteit/ervaring met achterliggende technieken als PHP, Python en/of Django en Pixelperfect met goed gevoel voor design/animatie.

Samen met je collega’s van de afdeling Marketing ben je in deze functie verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van onze eigen websites. Je bent bedreven in de nieuwste front-end technologieën, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je haalt een kick uit het verbeteren van conversie, bent pixelperfect en bent in staat om anderen mee te nemen in jouw verhaal.

Je vindt het leuk om in een team samen te werken en voor je klanten op zoek te gaan naar de beste oplossing. Je hebt plezier en ziet uitdaging in het volledige beheer van websites. Je spart gemakkelijk op alle niveaus. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt er voor dat de kwaliteit en innovatie van de websites op peil blijven.

Je kunt jezelf goed in klanten verplaatsen en werkt vanuit het besef dat best-in-class code de basis van een best-in-class klantervaring is. Responsive en adaptive design hebben weinig geheimen voor je. Dat je een nieuw of gewijzigd ontwerp A/B test, is voor jou vanzelfsprekend.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel