Vacature: Allround DTP’er met brede interesse in reclame in Zwolle

Wij zijn in Zwolle op zoek naar een ervaren creatieve ontwerper / allround DTP’er met brede interesse in reclame. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven, technisch uitwerken en opdrachtbegeleiding van communicatieve uitingen, zoals brochures, flyers, advertenties, huisstijlen, websites, borden, auto, gevel reclame enz. Creatief is het sleutelwoord: Jij bedenkt en ontwerpt de vormgeving van alle gevraagde reclame-uitingen. Dit is een baan waarin je echt alle kennis en creativiteit kwijt kan met rechtstreeks contact met de klant. Zit jij vol ideeën, ben je niet bang om deze samen met ons uit te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen allround DTP’er
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatief talent met gevoel voor vormgeving, trends en communicatie in de breedste zin van het woord. Je begrijpt snel wat de wensen zijn van onze klanten. Door goed te luisteren, vertaal jij dit door naar een nieuw ontwerp. Je hebt passie voor vormgeven en ontwerpen en wil resultaten neerzetten door samen te werken. Uiteraard neem je ook zelf initiatieven en kan je goed zelfstandig werken. Je komt graag op voor je mening en staat open voor de mening van anderen.

Verder heb je als ontwerper:
Een afgeronde creatieve opleiding in grafische vormgeving (HBO)
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Brede ervaring met de volgende Adobe pakketten: Indesign, Illustrator, Photoshop
Bij voorkeur kennis van HTML en Flash

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *