Vacature: DTP’er mét commerciële skills in Rotterdam

Maandagochtend: koffie, computer opstarten en aan de slag! De inbox staat vol met bestanden die door jou gecontroleerd moeten worden. Tussendoor adviseer je klanten via de telefoon en beantwoord je specialistische vragen van collega-orderbegeleiders. Je werkt kalm en georganiseerd, jou kunnen ze niet gek maken! Nog een paar uur voor de eerste deadline van de leverancier
.
Het eerste bestand voldoet niet aan de aanleverspecificaties. De inktbezetting is veel te hoog, waardoor de kans bestaat dat het drukwerk gaat vlekken. Je belt de klant op om dit uit te leggen en je stelt gelijk voor om het bestand aan te passen. Jij weet precies wat de eisen zijn om een bestand te kunnen doorzetten naar productie. Een beetje vijlen en schaven: alles van Adobe is helemaal jouw ding. Je weet dit ook op een eenvoudige manier uit te leggen aan klanten én je collega’s.

Tijdens de gezamenlijke (heerlijke) lunch wordt er gelukkig niet over werk gepraat en is er tijd om te ontspannen. Wie heeft Expeditie Robinson gezien? En wat zijn de plannen voor komend weekend? Het is gewoon gezellig.

De functie van DTP’er is veelzijdig: je verzorgt bijvoorbeeld de opmaak van de huisstijl, folders en andere marketing gerelateerde uitingen van onze klanten. De producten zijn meestal al vormgegeven door de klant: jij zet het ontwerp (in goed overleg met de klant) om naar correcte digitale opmaak. Je hebt ook een adviserende rol, met een duidelijke commerciële inslag. Je voelt je prettig bij verkoopgesprekken en voert deze op een natuurlijke (soepele) manier. Je praat makkelijk aan de telefoon: deskundig, maar ook benaderbaar voor klanten die er niet zoveel verstand van hebben als jij. Je hebt vertrouwen in jezelf, maar staat ook open voor tips en opbouwende kritiek. De klant staat voorop en er is binnen het team geen ruimte voor ego’s en negativiteit.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een grafische opleiding op MBO-niveau afgerond
Je kunt gelijk aan de slag met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop
Je hebt een hoog werktempo en bent stressbestendig
Je hebt een commerciële instelling (en aantoonbaar verkooptalent)
Je bent zelfverzekerd en kunt omgaan met kritiek
Je gaat niet voor ‘goed’ maar voor ‘beter’
Je staat open voor nieuwe én afwisselende taken
Je bent een makkelijke prater
Je bent fulltime beschikbaar (minder uren niet mogelijk)

Het aanbod
Marktconform salaris
25 vakantiedagen
Reiskostenvergoeding
Gezamenlijke lunch met het hele team
Pensioenregeling
Opleidingsmogelijkheden intern en extern
Werken met mensen die even leuk zijn als jij

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een Rotterdamse onderneming met bijbehorende ‘no-nonsense cultuur’. Hoe merk je dat? Het team bestaat uit 30 drukwerkfanaten in de leeftijd 20-40 jaar (gemiddeld 27) die écht met elkaar samenwerken. We hebben namelijk één doel: onze klanten moeten boven verwachting goed geholpen worden. Dus: zelf nadenken, samen knallen, elkaar helpen en verantwoordelijkheid pakken.

Als DTP’er werk je op de afdeling ‘Customer Support’ onder de bezielende leiding van je teammanager. Je wordt doorlopend gecoacht en hebt zeer goede doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

 

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *