Vacature: DTP’er in Hilversum voor Internationaal tijdschrift

Wij zoeken in Hilversum een enthousiaste, DTP’er die de technische uitwerking van het ontwerp van ons tijdschrift Daphne’s Diary verzorgt. Je werkt uiterst precies! Je kunt uitstekend overweg met Photoshop, Illustrator en InDesign. Je bent representatief, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je werkt samen met onze andere ontwerpers aan het volledige tijdschrift in vijf talen op basis van aangeleverde ontwerpen, teksten en foto’s. Bovendien werk je aan de ontwikkeling van onze stationary waaronder agenda’s, kalenders, briefpapier en kaarten. We verwachten dat je goed de weg weet op de Mac. Je houdt het beeldarchief bij, maakt de certified pdf-bestanden en levert deze aan bij de drukker. Voor het beeld- en tekstmateriaal heb je per mail en telefonisch contact met persbureaus, uitgeverijen, fotografen, drukkers, distributeurs, vertaalbureaus, correctrices etc. in binnen- en buitenland. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het bijwerken van de content van onze website.

Over ons
Daphne’s Diary BV is een kleine uitgeverij (7 medewerkers) gevestigd in Hilversum. Met een dynamisch team maken we het tijdschrift Daphne’s Diary dat acht keer per jaar, in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Frans verschijnt in onder andere Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Ierland, Schotland, Wales, Frankrijk, Spanje, USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Japan. Daphne’s Diary is een dagboek in de vorm van een tijdschrift dat momenteel behoort tot de succesvolle bladen in het tijdschriftenschap.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *