Vacature: Docent Interactive Design

Binnen de opleiding Media, Art & Performance is een vacature ontstaan voor een Docent Interactive Design. We zoeken een kandidaat met actuele kennis van én veel affiniteit met het brede gebied van Interactie, zowel op het vormgevingsstuk als op de programmeerkant. Liefst zit je middenin de ontwikkelingen en ben je als vormgever actief. Programma’s/programmeertalen als HTML5, PHP en WordPress is een eis. We zoeken een teamplayer die affiniteit heeft met onze creatieve doelgroep, en die zowel als docent en als coach met deze doelgroep overweg kan.

Taakomschrijving

De leerlingen op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
Het begeleiden van leerlingen op school en/of in de praktijk.
Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel