Vacature: Designer & Tekstschrijver in Amsterdam

Ter ondersteuning van het marketingproces ga je als Designer en Tekstschrijver grafische beelden en teksten maken voor verschillende doeleinden, van blogs, whitepapers tot aan social media en presentaties.

Daarnaast ben je 1 dag per week werkzaam op het grensvlak van Marketing en HR. Je gebruikt de combinatie van tekst en beeld en de inzet van social media om doelen te realiseren voor HR: de arbeidsmarktcommunicatie.

Functie-eisen
Om deze rol goed uit te voeren, beschik jij over de volgende kennis, ervaring en competenties:
Grafische vormgeving (Photoshop, WordPress, InDesign)
Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Gevoel voor IT een pre
HBO werk- en denkniveau
Aantoonbare ervaring met bewezen succes

Bedrijfsprofiel
Met een team van professionals werken we aan verschillende projecten, die (cloud) technologieën op creatieve manieren samenbrengen en echt het verschil bij klanten maken. We implementeren niet langer enkel individuele producten, maar ontwerpen integrale oplossingen. Zo werken collega’s aan innovatieve oplossingen die Office 365, CRM Online and apps samenbrengen.

Wij geloven dat deze aanpak niet alleen voor onze klanten toegevoegde waarde oplevert, maar ook voor collega’s een mooie uitdaging is om te leren en ontwikkelen. Bij ons vind je dan ook een ondernemende en informele cultuur, een passie voor technologie en een oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

 

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *