x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Vacature: Designer in Venray

Als Designer ben jij verantwoordelijkheid voor het achterhalen, verwerken en vertalen van klantwensen naar maakbare ontwerpvoorstellen van medische verpakkingen. Begeleid jij graag het ontwikkelproces voor de realisatie van 3D CAD modellen, proefmatrijzen, prototypes en productiegereedschappen? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

– het adviseren richting de klant over de gebruiksomgeving van het product en de verpakking;
– het vertalen van functionele en technische vereisten naar een ontwerp of oplossing binnen de gestelde targets en afstemmen met betrokken stakeholders;
– het visualiseren van meerdere oplossingen middels begrijpbare en toegankelijke presentaties of schetsen, als ook het in CAD uitwerken van ontwerpvoorstellen;
– het mede definiëren en afstemmen van de planning met stakeholders met betrekking tot het ontwikkelproces;
– het ontwikkelen en onderhouden van relaties met in- en externe klanten en bedrijven.

Ben jij de professional die we zoeken?
Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde bachelor in Industrial Product Design. Enkele jaren werkervaring is een pré.

Je hebt kennis van CAD-applicaties, SolidWorks en EPDM. Jij haalt je uitdaging uit jouw creativiteit, analytisch denkvermogen en het werken aan veel verschillende projecten tegelijk. Daarnaast ben je zelfstandig, nauwkeurig en kun je gestructureerd werken.

Je beheert de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat biedt Nelipak?
Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat. Meer informatie over ons vind je op www.nelipak.com.

Wie zijn wij?
Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klantspecifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?
Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar jobs@nelipak.com t.a.v. Bob Jacobs, Teamleider Design. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter