Vacature: Designer van Campaigns & Ads in Hilversum

Als designer ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en productie van advertenties en campagnes. Dit betekent dat je rol verder gaat dan alleen de vormgeving, je denkt mee aan het concept en implementatie. De advertenties die je maakt gaan verder dan de standaard formaten, denk bijvoorbeeld aan een HPTO voor nu.nl waar je de vrijheid van een heel scherm hebt om bezoekers te verrassen. Elke advertentie heeft een eigen unieke twist die het nét wat specialer maakt dan al die andere advertenties die online staan. Naast deze advertenties werk je ook aan de vormgeving van online campagnes. Als designer zorg je ervoor dat de campagne er goed uit ziet en perfect werkt. Je denkt verder dan de wireframes, je denkt ook aan de beleving van de bezoekers binnen de campagnes.

Je vervult een belangrijke rol binnen het team en bent mede verantwoordelijk voor het succes van de campagnes en advertenties. Je bent leergierig en hebt oog voor interactie, animatie en kwaliteit.

Verantwoordelijkheden
Productie van advertenties en campagnes
Directe schakel met de klant tijdens de loop van het project
Actief betrokken tijdens de conceptfase om het eindresultaat te verbeteren

Functie-eisen
‘Hands-on’ mentaliteit en enthousiast voor reclame en nieuwe media
Minimaal HBO werk- en denkniveau
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Uitstekende kennis van Photoshop en Illustrator
Kennis van de mogelijkheden en limitaties van HTML, CSS en Javascript

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel