Vacature: Design Teamleider in Almere

Je bent werkzaam op de afdeling Marketing & E-commerce die volop in ontwikkeling is. De afdeling bestaat uit meerdere teams: Formule marketing, E-commerce, Design, Content, Front-end Development en Business Development. De afdeling is verantwoordelijk voor alle e-commerce activiteiten, de marketing communicatie campagnes en instore communicatie voor onze drie formules. Het doel is het behalen van een maximaal rendement uit de online sales en het verhogen van traffic.

Onze teams werken gezamenlijk aan de afdelingsdoelstellingen door continu campagnes te bedenken en uit te werken (waarbij online content gecombineerd wordt met activatie in de fysieke winkels), door kortings- en cashbackacties uit te werken in samenwerking met de inkoopafdeling en leveranciers, en door regelmatig magazines, folders en flyers te verspreiden.

Ons jonge marketingteam bestaat uit enthousiaste, getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf halen en mooie resultaten te bereiken. Binnen dit team zoeken wij een enthousiaste en toegewijde collega die wil helpen meebouwen aan het succes van onze merken en een optimale klantbeleving binnen deze strategie.

Wat ga je doen?
Als teamleider stuur je het design team aan, dat bestaat uit 4 designers en 2 stagiaires. Tevens ben je meewerkend voorman met uitstekende design skills.
Je bent verantwoordelijk voor de creatieve ontwikkeling van de 3 formules op het gebied van design en interactie. Je borgt de huisstijl en zorgt ervoor dat deze zich ontwikkelt in lijn met de strategische richting van de formules.
Je coördineert alle inkomende wensen en vragen vanuit de verschillende formules en verwerkt deze in een haalbare planning voor je teamleden en draagt zorg voor het daadwerkelijk behalen van de planning.
De teamleider is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de het team en de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden. Het motiveren en coachen geeft je veel energie.

Wat vragen wij van je?
Het spreekt voor zich dat je aantoonbare ervaring hebt als designer met leidinggevende ervaring in een professionele omgeving. Je schept conceptuele kaders en adviseert over de aanpak en invulling van het creatief werk. Je vertaalt wensen naar concrete designs. Je bent dan ook altijd op de hoogte van de laatste design trends en ontwikkelingen.

HBO werk en denkniveau (bijvoorbeeld HBO Communicatie & Multi-media Design)
Ruime ervaring op het gebied van design en front end, CSS(3) en HTML(5)
Leiderschapskwaliteiten en ervaring in het aansturen en coachen van mensen
Goede beheersing van de programma’s InDesign, Illustrator & Photoshop
Een echte doorzetter
Commercieel & communicatief sterk
Aantoonbare ervaring d.m.v. een relevant portfolio
Ervaring met responsive en mobile(first) design

Deze vacature is vervuld, bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel