Vacature: Crossmedia Designer

Je houdt je voornamelijk bezig met het maken van creatieve voorstellen. Samen met je collega’s van de afdeling Marketing weet je een creatieve vertaalslag te maken tussen onze producten en de commerciële vormgeving hiervan.

Enkele hoofdtaken en verantwoordelijkheden binnen je functie zijn:

Het zowel on- als offline middelen kunnen bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Denk hierbij aan infographics, campagnes, magazines, brochures etc.
Het bedenken van concepten en deze omzetten naar grafische uitingen.
Het continu op de hoogte te blijven van de nieuwste media.

Wat vragen wij?
Een succesvol afgeronde opleiding Grafische vormgeving eventueel aangevuld met een Marketing en/of Communicatie-opleiding. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Uiteraard beheers je de grafische software Photoshop, Illustrator en Indesign uit de Creative Suite. Daarnaast heb je een goede (basis)kennis van Inbound- en Online Marketing en werken met een CMS-systeem. Ervaring met webdesign en/ of het ontwikkelen van animaties is een pre.

Wie ben jij?
Zit jij vol met creatieve ideeën? Ben je ervan overtuigd dat de mooiste resultaten samen worden geboekt? Sta je te popelen om jouw talent met ons te delen? Ben je flexibel en kan je snel schakelen? En durf jij initiatief te tonen om het elke dag een beetje beter te doen?

Deze vacature is reeds ingevuld, bekijk meer creatieve vacatures.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel